JE DRAAIT EEN LEKKERE OMZET, MAAR LOOPT OOK TEGEN PLAFONDS AAN.

Business Coaching voor ambitieuze Interimmers & Freelancers

{

Het makkelijk voldoende geld verdienen op uurbasis ervaarde ik als grootste valkuil in mijn ondernemerschap.

Als interimmer of freelancer ben je een echte vakexpert. Je werkt hard en gaat je vol voor je klant.

Fantastische eigenschappen om van elk project een daverend succes te maken met een blije klant tot gevolg.

Niets aan de hand, zou je zeggen.

En toch ontmoet ik regelmatig interimmers en freelancers die tegen plafonds aanlopen. Plafonds die ik herken. Want ik had ze zelf ook:

N

je wilt minder operationele uren werken bij de klant maar niet minder verdienen.

N

voor de opdrachten die je doet, draai jij je hand niet meer om. Lekker dat je ergens goed in bent maar je mist de voldoening.

N

je omzet is prima maar maakt ook geen mega sprongen vooruit.

N

meer ruimte in tijd was een belangrijke reden om zelfstandig te gaan maar doordat alle uren naar de klant gaat, kom je tijd te kort

N

je ging voor meer vrijheid maar werkt nog regelmatig van deadline naar deadline en in opdracht van een ander.

N

opdrachten en kansen komen naar je toe, maar je wilt zelf de regie en alleen nog maar doen wat je echt leuk vindt.

N

je wilt meer ‘bezieling’ in je werk en werkelijk ergens aan bijdragen. Meer ondernemen vanuit een missie die groter is dan je huidige opdrachten.

N

al je uren gaan naar het meewerken aan het succes van jouw klant waardoor je eigen ambities en groei in de wacht staan.

N

je hopt van opdracht naar opdracht en wilt iets creëren wat duurzamer is, misschien wel een legacy achterlaten.

Marketing en jouw klant

Jarenlang werkte ik als marketeer en positioneringsstrateeg op interim- en freelancebasis.

Al mijn uren gingen naar de klant, waarbij het uurtarief varieerde. Ik was een echte vakexpert en werd steeds beter in mijn vak, maar dit was met een uurtarief niet meer te compenseren.

Ik zat vol ideeën, bedacht de tofste plannen en ontwikkelde de meest onderscheidende positioneringen voor klanten.

Ik zag veel, wist veel en deed veel.

Maar door mijn manier van werken liet ik vooral ook veel liggen.

Ik zat letterlijk in een gouden kooi, waar ik oké verdiende maar niet deed wat ik echt wilde:

  • Een eigen business opzetten, in plaats van werken in die van een ander
  • Volledige autonomie en vrijheid.
  • Een ander verdienmodel dan uur/factuur dat mij en mijn klanten beter dient.
  • Meer impact en een nog groter en duurzamer resultaat.
  • stoppen met een radartje zijn in de machine van een ander en starten met het creëren van mijn eigen nieuwe wereld.
  • Mijn creatiekracht volledig tot uiting laten komen zonder inperking van anderen.
  • Focus zodat ik meer ruimte krijg in mijn agenda en alleen nog maar doe wat ik echt wil.
  • Meer omzet draaien ondanks dat ik mezelf een prima salaris uitbetaalde.

Ik voelde in alles dat omzet over zoveel meer gaat dan over jezelf goed uitbetalen. Dat ik, naast zelf goed leven, iets wezenlijkers bij wilde dragen aan het leven van anderen. Dat daar meer voor nodig was dan een lekker salaris voor mezelf verdienen.

Ik wilde veel meer groeien in mijn ondernemerschap. Meer uitdaging.

Groeien in omzet dus, groeien in impact.

Volledig mijn eigen ding doen. Met alles wat daarbij komt kijken.

Maar daar was ruimte en tijd voor nodig. Plus een heldere doelgroep, een ander business model en een eigen strategie om aan klanten te komen.

{

DE OVERSTAP VAN WERKEN OP UUR/FACTUUR BASIS NAAR ECHT ONDERNEMEN HEEFT ME IN ALLE OPZICHTEN RIJKER GEMAAKT.  

Als je meerdere van deze punten herkent, is het business traject A Brand New World perfect voor jou:

N

Je wilt uurtje factuurtje loslaten maar niet de omzet die het je oplevert.

N

Je hebt visie én een helder beeld van wat klanten echt nodig hebben om resultaten te halen.

N

Je wilt een eigen methode of concept ontwikkelen en succesvol in de markt zetten dat volledig van jou is.

N

Je wilt meer impact maken

N

Je wilt een passend verdienmodel, waarmee je jouw klanten nog beter van dienst kan zijn dan met werken op uurbasis.

N

Je wilt meer tijd, ruimte en ‘head space’ om aan de groei van jouw bedrijf te werken.

N

Je wilt volledig op jouw voorwaarden gaan werken en ondernemen. 

N

Je wilt alleen nog maar dingen doen en met mensen werken die je energie geven.

{

ALS JIJ KLAAR BENT OM DE ONDERNEMER IN JOU WAKKER TE SCHUDDEN,

GAAT ER EEN WERELD VOOR JE OPEN!

Positionering Justine

Als je als ambitieuze ondernemer met een eigen concept een specifieke groep klanten bedient en daarmee een vette omzet draait én bijdraagt aan een missie die groter is dan jezelf, is dat volledig anders dan werken op uurbasis.

Het geeft je veel meer voldoening, ruimte en tijd. En het is intenser, in alle opzichten.

In de afgelopen 3 jaar heb ik – als ondernemer – meer geleerd dan in alle 20 jaren daarvoor als werknemer, interimmer en freelancer. Ik heb mezelf continue ontwikkeld en laten coachen en ben op zakelijk en persoonlijk vlak gigantisch gegroeid.

Sinds ik echt onderneem heb ik – met verschillende programma’s – honderden ondernemers met succes gecoacht in hun zichtbaarheid, ondernemersschap en businessgroei.

In A Brand New World krijg jij alles wat ik te bieden heb.

We gaan ‘beyond’ business coaching want de grootste businessgroei ligt in jouw vermogen om persoonlijk te groeien. Want ik kan je alles vertellen, je doorzien en met jou je message, aanbod en strategie scherp maken. In the end gaat het erom wat jij gaat doen. Of jij je rol gaat pakken. Samen kijken we naar jouw overtuigingen en gedachten. Want niet ik, niet jouw wilskracht, maar die gedachten sturen jouw gedrag. Ik gebruik hiervoor systemisch werk omdat je daarmee niet alleen inzichten krijgt, maar ook daadwerkelijk dingen verandert. 

Als jij wilt groeien in je ondernemerschap, een nieuwe wereld wilt betreden, uit je comfort zone wilt stappen, jezelf wilt uitdagen, successen wilt behalen, wilt groeien in omzet en tijd en wilt groeien als ondernemer en mens, dan is mijn business traject A Brand New World perfect voor jou.

En ik beloof je: het maakt je rijker, in alle opzichten.

STAP IN EEN NIEUWE WERELD

HIGH IMPACT BUSINESSTRAJECT VOOR AMBITIEUZE INTERIMMERS & FREELANCERS DIE WILLEN GROEIEN MET SCHAALBAAR BUSINESS MODEL I.P.V. UURTJE/FACTUURTJE.

Je betreedt A Brand New World als je toe bent aan een volgend niveau in jouw ondernemersschap. Als je het uurtje/factuurtje model wil loslaten, minder in en meer aan de groei van jouw bedrijf wilt werken, een schaalbaar concept wilt ontwikkelen, lanceren en verkopen en wilt groeien in jouw ondernemersschap.

Je gaat een business neerzetten en uitbouwen waarin je geen consesies meer doet zodat volledig op jouw voorwaarden gaat ondernemen.

Dit houdt het businesstraject concreet in:

N

Elk traject is inhoudelijk volledig afgestemd op waar jij nu staat, op jouw persoonlijke ambities en op de stappen die jij moet zetten om je schaalbare business op- of uit te bouwen.

N

Je krijgt mijn jarenlange (20+) ervaring als marketing- en business strateeg, mijn business coachingsskills, mijn haarscherpe intuitie, mijn visionaire blik, mijn spiegel, mijn eerlijkheid, mijn creativiteit, mijn systemische coaching, mijn netwerk, snelheid en enthousiasme.

N

We starten met een live 1 op 1 kick start sessie op locatie waarin we jouw ambities scherp krijgen en het frame voor jouw masterplan voor het komende jaar gaan neerzetten. We scherpen jouw markt- en merkpositionering aan en gaan direct de diepte in. 

N

Elke maand spreken we elkaar 1 op 1 live tijdens een productieve online coach call. 

N

Live dagdeel dat volledig in het teken staat van jouw systeem van herkomst en in de invloed hiervan op jou en jouw ondernemerschap.

N

Twee x per jaar komen we bij elkaar voor een 2-daags live event op een mooie locatie (incl. overnachting). De inhoud stem ik af op wat op dat moment nodig is. Je ontmoet hier eventueel ondernemers die net als jij in A Brand New World zijn gestapt. 

N

Je kunt me dagelijks 1 op 1 via chat bereiken voor advies, meekijken, sparren, checks en viermomenten. Een jaar lang!

N

Ik zet extra’s in op het moment dat ik merk dat jij dat nodig hebt. Zie het als my powerfull secret ingredients.

De expertise en adviezen van Justine helpen mij veel meer te denken vanuit de doelgroep. Ik vind het een grote uitdaging om  te leren denken in waarde in plaats van uurprijzen. Daar neemt ze mij stap voor stap in mee.
Waar ik wel tegenop zag, zijn de kosten van het traject. Maar elke keer weer weet Justine mij te verrassen met een overload aan advies en inzichten hoe ik zaken aan kan pakken.

Sanneke Kats

Coach voor leidinggevenden , Kats & Coaching

DUUR + INVESTERING

12 maanden

15.000,-

(termijnbetaling mogelijk)

BEN JIJ ER KLAAR VOOR OM DOOR JOUW PLAFONDS HEEN TE BREKEN?

N

Om met jouw onderscheidende visie een schaalbare business te bouwen waar jouw ziel en zaligheid inligt?

N

Om een onvergelijkbaar aanbod te ontwikkelen, lanceren en verkopen zodat je los komt van uurtje/factuurtje?

N

Om marketing en sales te masteren zonder gekke fratsen? Want ja, ondernemen is wat anders dan onderhandelen over je uurtarief.

N

Om de ondernemer in jou wakker schudden en vol in je ondernemerschap te stappen?

Dan ga ik graag in gesprek met jou. Samen bekijken we of dit traject de plek is waar jij vanuit je volste potentie kan gaan ondernemen en alle plafonds kan doorbreken die jouw groei nu tegenhouden.

Aangezien het een intensief traject is, heb ik een beperkt aantal plekken beschikbaar. 

Ingrid Schaap

“Justine is heel scherp in meedenken en door je verhaal heen prikken.”

ANNE TETTEROO

“Justine zet echt heel goed haar intuitieve gave in. Ze heeft zich echt afgestemd op mij. Op wie ik ben en waar ik voor ga en sta. En dat klopte ook.”

DAISY DA VEIGA

“Ik kan nu zo vanuit vertrouwen een aanbod doen, waardoor de klant volmondig ja zegt.”

ANNEMARIE FEDERER

“Mijn blik, mijn kijk, mijn aanpak. Ik durf veel meer mezelf te zijn. Daarin zit een enorme shift. In de persoonlijke groei ook. De resultaten die tijdens het traject ontstaan zijn, waren direct al zoveel krachtiger.”

FAQ

Ik ben geen Interimmer of Freelancer. Is dit traject dan ook geschikt voor mij?

Interimmers en Freelancers hebben een aantal eigenschappen die belangrijk zijn voor deelname aan dit traject. Ze hebben de eerste stap van het ondernemerschap genomen door zelfstandig te gaan. Zijn echte vakexperts, hebben al klanten (gehad) en weten - door tijd en ervaring - wat ze kunnen.

Doordat zij gewend zijn op uur/factuur basis te werken, lopen ze tegen plafonds aan. Ze komen tijd te kort om te werken aan de groei en toekomst van hun bedrijf en willen dit veranderen.

Ze willen meer ruimte creëren in hun bedrijf, zijn op zoek naar een voor hen passen verdienmodel - of hebben deze al maar krijgen deze nog niet succesvol van de grond waardoor de omzet onzeker is.

Ze willen groeien in hun ondernemerschap, een succevolle business neerzetten voor meer vrijheid en autonomie en zijn bereid om hierin te investeren.

Heb jij nog nooit als interimmer of freelancer gewerkt maar herken jij je in bovenstaande? Of heb jij een bureau waar jullie nog op uurbasis factureren? Boek dan een gratis strategiegesprek in, dan vertel ik welk perspectief ik voor jou zie en kijken we samen of dit traject ook geschikt is voor jou.

Plan je gratis strategiesessie hier in.

BOEK JOUW CALL

Je bent er bijna!

Waar wil je hem ontvangen?

Opt-in mails

You have Successfully Subscribed!

Jouw marketingstrategie centraal

Wat leuk dat je een gratis Marketing Moment in wilt plannen.

Vul hieronder je gegevens in en je ontvangt per mail de link om een afspraak in te plannen.

Tot snel!

Gelukt! Check je mail en plan onze afspraak in. Ik kijk ernaar uit!

Je bent er bijna!

Waar wil je hem ontvangen?

Opt-in mails

You have Successfully Subscribed!