Sta jij op dat punt in je business dat je verder wilt?

The next step.

Welke stap helpt jou als ondernemer op dit moment verder? Tijdens dit Marketing Moment kijken we naar jouw marketingdoelstellingen en krijg je praktische handvatten en tips om mee aan de slag te gaan.

Na afloop van het gesprek heb je concrete actiepunten waar je direct mee aan de slag kunt.

"Na het gesprek met Justine over hoe marketing voor mij zou kunnen werken, stuiterde mijn hoofd nog lang na. Haar vragen zetten mij aan het denken, geven mij andere inzichten en heel veel (gecontroleerde) ruimte. Voor het eerst lijkt het erop dat ook ik (met een beetje hulp) focus kan hebben."

Lysette van Zijl de Groot

Trainer / Loopbaancoach

"Zo! Het gesprek met Justine kwam binnen. Wat legt zij de vinger op de juiste plek. Precies wat ik nodig heb om door te pakken. Ik ga zeker aan de slag met haar tips."

Mira Klein

VA / PA

"Voordat ik het gratis Marketing Moment had met Justine, dacht ik dat ik mijn missie en visie helder op papier had. Ik had al aardig wat stappen gemaakt maar kon toen Justine er om vroeg, mijn missie niet één op één overbrengen. Terwijl als ik het in mijn eigen woorden mocht uitleggen, ik beter kon vertellen waar ik nu echt gepassioneerd over was.

Justine heeft een bijzondere manier van luisteren. Ze luistert met alle intentie, ze luistert actief en verwerkt de informatie. Dan is het even stil en je ziet echt de radertjes bij haar draaien. Ik voelde: nu moet ik pen en papier pakken J Ze heeft in het doorvragen me echt verder geholpen om dieper in te gaan op mijn visie. Hoe ik denk dat het anders kan en hoe ik leraren en ouders kan helpen met mijn business. En nu ik een eerste zetje heb gekregen, wil ik meteen meer!

Daarom heb ik me aangemeld voor het positioneringstraject. Juist het sparren, het dieper ingaan op wat ik als ondernemer belangrijk vind maar niet altijd goed kan verwoorden. Daar uitgebreid tijd en aandacht aan besteden. Dat is voor mij een enorm cadeau aan mezelf. En Justine is voor mij de uitgelezen persoon om me hierbij te helpen!"

Ingrid Schaap

Directeur, Samen Beslissen in het onderwijs

MEER RECENSIES:

Je bent er bijna!

Waar wil je hem ontvangen?

Opt-in mails

You have Successfully Subscribed!

Jouw marketingstrategie centraal

Wat leuk dat je een gratis Marketing Moment in wilt plannen.

Vul hieronder je gegevens in en je ontvangt per mail de link om een afspraak in te plannen.

Tot snel!

Gelukt! Check je mail en plan onze afspraak in. Ik kijk ernaar uit!

Je bent er bijna!

Waar wil je hem ontvangen?

Opt-in mails

You have Successfully Subscribed!