MARKETING ZONDER MASKERS 

Marketing draait om verbinding.

Om jouw waarheid kennen en deze laten zien.

Weten wie je bent en waar je voor staat en gaat.

Zodat er verbinding komt met wat je doet

en met de mensen voor wie je dit doet.

Zodra je focust op de verbinding, wordt marketing niet lastig maar prachtig.

HOI!

Ik ben Justine van der Velden, marketingcoach voor ondernemers.
Het is mijn missie om de missie van ondernemers te laten slagen.
Door verbinding met marketing.
Precies! Met marketing.

Niet mijn ding, vinden sommigen.
Een noodzakelijk kwaad, vinden anderen.
Het mooiste dat er is, vind ik zelf.

Als marketing draaide om roepen dat je de beste bent, om leuren en sleuren, om pushen, gladde praatjes en loze beloften, dan deed ik niet wat ik al zo lang doe. De reden dat marketing mij al 20 jaar grijpt is de reden waarom het werkt: verbinding.

Verbinding met je missie. Met weten waar jij voor gaat en staat. Met weten wat jij te brengen hebt. Niet omdat je daar toevallig goed in bent. Niet omdat dit nou eenmaal je vak is. Niet omdat een ander dit in jou ziet. Maar omdat jij ergens in gelooft en dat wilt uitdragen in alles wat je doet.

Marketing draait om verbinding met jouw klanten. Met wie ze zijn. Met wat hen drijft. Met wat hen tegenhoudt. Met het echt willen weten. Niet omdat jij er beter van wordt. Maar uit oprechte nieuwsgierigheid. Omdat je met het juiste antwoord je missie kunt laten slagen en daarmee die van hen.

Marketing draait om verbinding met je aanbod. Omdat je erin gelooft en weet dat dit het verschil gaat maken. Voor jou, voor jouw missie en voor de klanten voor wie jij het maakt.

Marketing draait om een scherpe boodschap. Vertaald in de juiste woorden en beelden. Zodat anderen jou verstaan.

Marketing is niet moeilijk, nep of schreeuwen. Marketing draait om mensen bereiken, raken en verbinden. Met jou, met je missie en met elkaar.

Don’t fight it, embrace it & love it!

LATEN WE BEGINNEN!

VOOR

WIE?

Let’s open up!

Je bent ondernemer, hebt een droom en je vraagt je regelmatig af: wat maakt mij nou succesvol? Wat maakt mij anders dan de rest? Hoe onderscheid ik me in dat oerwoud van ondernemers die min of meer hetzelfde doen als ik?

Je bent al even op weg en ergens mis je focus. Een helder verhaal. Een verhaal dat mensen aanspreekt. Je weet dat het er zit. Ergens in jou. Maar je krijgt je vinger er niet op gelegd. En het al helemaal niet verteld.

Je wilt verder, scherper, meer. En je voelt aan alles: mijn waarheid moet eruit, maar wat is mijn verhaal? En hoe zorg ik dat anderen het verstaan?

Want je weet dat als dat gebeurt, er verbinding ontstaat. Met je doel, met jezelf en met de klanten om jou heen. Dan kan je verder. Op weg naar de groei waar je zo aan toe ben.

Let’s open up!

TIME FOR A CHANGE

MARKETINGPROGRAMMA VOOR ONDERNEMERS

ARE YOU READY TO OPEN UP?

WAT GAAN WE DOEN?

Op 11 mei start een ronde voor maximaal 15 ondernemers.

Met elkaar gaan we 8 weken de diepte in. Op zoek naar jouw ware verhaal zodat je weet waar je voor gaat en staat. Zodat je weet wie je bent, welk karakter je van nature hebt en hoe je dit prachtig verwoord en vertaalt in jouw bedrijf, jouw merk.

Je hebt haarscherp waarom klanten voor jou moeten kiezen en een prachtig manifest over de kern van jouw bedrijf dat je met de wereld kunt gaan delen.

Past het programma bij jou?

Ik vind het superbelangrijk dat jij echt verder komt met dit programma. Daarom ben ik heel scherp op wie aan het programma deelneemt. Want dit programma is niet voor iedereen geschikt. Heb jij geen tijd, ruimte of energie om aan de kern te werken? Hoop jij dat ik voor jou aan het werk ga en jij alles op een presenteerblaadje aangereikt krijgt? Dan zit je hier niet goed. Maar ben je bereid om echt de diepte in te gaan? Are you really ready to open up? Om samen op zoek te gaan naar jouw kernverhaal en begrijp je dat het jouw proces is en dat jij daarin de hoofdrol speelt? Dan wordt dit echt een hele mooie reis.

Wil je zeker weten dat dit programma past bij de fase waar jij als ondernemer op dit moment staat? Plan een gratis strategiegesprek met mij in. Dan kijken we met elkaar of we bij elkaar passen en of dit programma jouw beste volgende stap is. En als dit niet zo is, dan kijken we samen welke stap jou wel verder brengt.

 

ONDERDELEN

PROGRAMMA

R

Online trainingsomgeving

Online trainingsomgeving waarin je stap voor stap, week na week, jouw marketingfundament legt. Ik geef je inspiratie, inzichten, kennis, tools en support. Jij gaat er mee aan de slag.

R

1 op 1 coaching

Ik geloof dat je verder komt als je echt contact hebt met elkaar. In sparren, spiegelen, vragen en doorvragen. Daarom plannen we 2 x een 1 op 1 coachgesprek in van 1,5 uur. Zodat we met elkaar echt tot jouw kern komen.

R

Deep Dive Live Dag

Je doet het niet alleen. Je zit in een groep van ondernemers die jouw uitdagingen herkennen. Tijdens een inspirerende Deep Die live dag leer jij jezelf echt kennen. En krijg je een spiegel voorgehouden. Letterlijk en figuurlijk.

R

Live Q&A

We ontmoeten elkaar wekelijks live online en hebben direct contact. Jij kunt al je marketingvragen bij mij kwijt en ik help je verder.

R

Community

Een community van ondernermers waarin je elkaar kunt inspireren, checken of je op de goede weg bent en elkaar support. 

ANDEREN OVER…

“Deelname aan het programma heeft mij het inzicht gegeven dat ik onderscheidend vermogen heb, maar eigenlijk ook dat ik het al bén. Het programma heeft mij daarnaast een verbredende blik gegeven op het gebied van ‘marketing techisch’ kijken. Hierdoor heb ik meer zelfvertrouwen en zekerheid dat ik dit werk kán en mag doen! Ik durf ook breder te kijken, ook buiten mijn vakgebied om.

Voor die ondernemer die nog niet precies weet waarin hij of zij krachtig is, niet niet scherp heeft waar zijn of haar onderscheidend vermogen zit, is dit programma een aanrader.”

Edith Zomerdijk / Zomerdijk Ergotherapie

“Voordat ik meedeed aan het programma van Justine had ik geen duidelijke kern voor de Homecoachclub. Ik was wel al duidelijk wat de kern van mijn persoon was, maar welk gedeelte is dan de kern van mijn bedrijf?

Het gevolg was dat ik lukraak wat dingen deed, geen duidelijke richting had. Zonde van mijn energie!

Wat ik super gaaf vond was het feedback vragen over hoe anderen jouw rol en kracht zien. Ik zie nu ook steeds beter de ‘problemen’ waar mensen tegenaan lopen en kan daardoor beter mijn producten benoemen (en dus verkopen). 

Het programma geeft mij gericht actie: steeds concreter worden in wat mijn werk en bedrijf is. Door er zo bewust mee bezig te zijn en het steeds scherper te  krijgen wordt het steeds helderder. Vanuit die helderheid kan je in beweging komen en het juiste pad bewandelen. Hierdoor voel ik me krachtig, bewust, stoer, positief, gesteund, energiek, enthousiast en de creativiteit barst los!

Ik ga nu vol zelfvertrouwen en met een duidelijk verhaal naar potentiële klanten toe en ik heb er vertrouwen in dat mijn bedrijf het goed gaat doen. Ik leer de tools kennen en toe te passen. 

Dit programma is geschikt voor de ondernemer die passie heeft voor zijn of haar vak en wil leren ondernemen. Want dat is een vak apart (maar ook super leuk!)

Anke van Eck / Homecoachclub

“Voordat ik aan het programma van Justine startte had ik niet helder waar ik nou echt voor stond. Wat ik te bieden heb, los van mijn aanbod. Ik vond het daarom ook lastig om een eenduidig beeld naar buiten te geven.

Nu ik dit helder heb en een manifesto dat dit prachtig omschrijft, weet ik echt wat ik te brengen heb. En dat ik daarin echt anders ben. Een statement maak. Dat maakt me echt blij en zekerder. En ik kan veel beter voelen waar ik ja en nee tegen te zeggen heb.”

Chantal van Tuin / Chantal van Tuin Massages

“Ik wilde al langer ondernemen maar wist niet hoe. Dat gaf me een onrustig gevoel. Ik was echt op zoek naar een helpende hand, maar wist ook dat het uitmaakt wat je er zelf aan doet en hoeveel tijd je er zelf in steekt.

Ik leer zoveel nieuwe dingen. Zonder dit programma had ik nooit interviews durven afnemen bij klanten of mensen benaderd om een sessie bij mij te doen.

Ik heb ontdekt dat ik een goed zelfbeeld heb. Door samen met Justine te werken en haar hulp met mijn manifesto heb ik nu een verhaal over mezelf en wat ik te bieden heb die helemaal past. Daardoor weet ik ook wat mijn missie inhoudt. Dat is heel fijn om verder mee aan het werk te gaan. Dat voelt heel goed en fijn.

Al die dingen leren, geeft heel veel energie en ook weer nieuwe ideeën. De start is echt gemaakt en er is nog veel meer te doen. Daar kijk ik naar uit!

Ik raad dit programma aan aan ondernemers die hun missie en verhaal duidelijker willen kunnen uitdragen, naar de buitenwereld maar ook voor zichzelf scherper willen krijgen. Ondernemers die vanuit hun gevoel en intuïtie werken en daar affiniteit mee hebben omdat Justine dat ook doet, dus dan klikt het en krijg je een betere samenwerking.”

Bianca van Praag / Helende Stappen

“Ik wist van te voren niet zeker of ik al ver genoeg was met mijn bedrijf. Ik had mijn plannen nog niet helder, wat wil ik precies, wat kan ik etc. 

Daardoor moest ik pellen, pellen, pellen. Ik hoopte in het programma meer inzichten en helderheid te krijgen. 

Het heeft me meer inzichten gegeven in mijn drijfveren, in mijn ‘karakterkleur’. Het heeft meer awareness gegeven. Dit geeft mij meer energie om meer te willen en door te gaan. Ik ben me bewuster van wat ik wil, van mijn invloed en mijn kracht. 

Dit programma is echt geschikt voor ondernemers die willen weten wat hen onderscheidt van de rest.

JOUW INVESTERING

Soms wil je gewoon even sparren.

Soms wil je niet gelijk iets kopen. Maar eerst eens kijken waar je staat en met iemand sparren over jouw volgende stap. Herken je dat? Plan dan een gratis strategiegesprek in. Dan ontdekken we het samen.