JIJ MAAKT HET VERSCHIL!

KLANTEN KIEZEN VOOR JOU

MAAK WIE JE BENT ZICHTBAAR IN JE MARKETING EN WORD ONWEERSTAANBAAR

"Nu ik helder heb waar ik voor sta en wat mijn waarde is, sta ik veel sterker in salesgesprekken. Ik ben echt overtuigd van mijn verhaal en klanten zeggen gewoon eerder ja"

Daisy Da Veiga, Spiritual Teacher, auteur en spreker.

"Ik ben heel blij met deze training. Ik ben nog maar halverwege de eerste module Vind je Missie en voel nu al meer waarom ik doe wat ik doe. Kan beter de juiste woorden vinden en heb ik ineens een hele salespagina geschreven."

Martine Zijlsta, Jowie Kindercoaching

"Sinds ik weet wie ik ben en wat mij onderscheidend maakt, heb ik letterlijk meer klanten gekregen"

Annemarie Federer, Kinderkamerstylist

Krijg makkelijker klanten omdat je weet wie je bent en waar je voor gaat.

Wil jij weten hoe jij met wie jij bent een mega voorsprong kan maken op jouw concurrent en makkelijker klanten aantrekt? In mijn methode leer ik  je stap voor stap hoe je dit voor elkaar krijgt. 

Jouw investering

Nu: 47,-

7

WIL JIJ:

Makkelijker meer klanten?

Je onderscheiden van andere ondernemers zoals jij?

Een helder verhaal vertellen zodat jouw content echt overkomt?

Wist jij dat:

N

90% van de ondernemers vooral communiceert wat ze doen terwijl klanten daar niet op aanslaan?

N

Mensen voor jou kiezen om wie je bent en waar je voor gaat, niet om wat je doet?

N

De meeste ondernemers niet de link leggen tussen hun karakter en marketing terwijl zij zich hiermee het meest kunnen onderscheiden?

N

Content schrijven veel makkelijker gaat als je weet wie je bent?

N

Je vaak meer karaktertypes in je hebt en laat zien wat verwarrend kan zijn voor potentiële klanten?

N

Jouw karakter genetisch bepaald is?

N

Jouw uiterlijk alles zegt over je karakter?

N

Ondernemers vaak handelen vanuit een karaktertype dat logisch lijkt bij hun vak of branche maar niet authentiek is voor wie zij van nature zijn?

Wil jij minder tijd kwijt zijn aan klanten werven omdat je weet wat je moet laten zien en horen in je content en gesprekken?

Wil je authentieke marketing waarbij je volledig jezelf blijft en juist daarmee onweerstaanbaar wordt?

Toon karakter in je bedrijf en communicatie en ontwikkel een eigen identiteit waar klanten op aanslaan.

In 5 heldere modules help ik jou aan een onderscheidende identiteit, gebaseerd op wie jij van nature bent. Na de training weet jij wat je uit wilt dragen, wat je te vertellen hebt en hoe je dit overbrengt. Je hebt focus in je business en in je verhaal. Je werkt aan de basis van al jouw communicatie en ontwikkelt een schat aan content die jouw klant nodig heeft om jou beter te leren kennen en voor jou te kunnen kiezen.

Jouw investering

Nu: 47,-

Training

Meer karakter meer klanten

Je verhaal wordt helder en je content scherper en de juiste klanten zeggen makkelijker ja om wie jij bent. 

In deze online training deel ik met jou mijn unieke methode waarmee jij meer klanten aan kunt trekken door te laten zien wie je bent. Je ontdekt wat jij in huis hebt en hoe je dit kunt laten zien en vertellen.

JE KUNT DIRECT STARTEN

Jouw investering

Nu: 47,-

WAT GA JE BEREIKEN?

N

Je werkt aan een eigen identiteit en boodschap waarmee je opvalt tussen de rest.

N

Je kijkt niet meer naar anderen want hebt jouw eigen authentieke verhaal.

N

Contentcreatie wordt zoveel makkelijker omdat je weet wat jouw kernboodschap is.

N

Je trekt meer klanten aan omdat je vol overtuiging je verhaal kunt vertellen.

N

Je marketing is authentiek zonder trucjes.

N

Je verhaal is helder en jij brengt het vol overtuiging omdat je er volledig achterstaat en meer zelfvertrouwen hebt in jezelf en wat je te brengen hebt.

N

Je krijgt houvast in je business omdat je beter weet wat belangrijk voor je is.

N

Je kunt makkelijkere opschalen omdat je weet wat je uit wilt stralen.

Dit krijg jij:

N

In deze online training deel ik mijn unieke methode met jou! In 5 modules werk jij stap voor stap aan een unieke identiteit voor jouw bedrijf die volledig past bij wie jij bent. 

N

Bij elke module zitten een of meer video's en opdrachten. Je werkt alles uit in een compleet werkboek en ontvangt mijn Vind je Missie Werkboek. Je krijgt mijn volledige karaktergids met 12 uitgewerkte karaktertypes inclusief per type een video met aanvullende uitleg cadeau en kunt op basis van mijn template aan de slag met jouw eigen 'character board' waarin precies staat wie jij bent.

N

Je krijgt toegang tot mijn waardenmethode. Een unieke methode waarmee jij niet alleen weet vanuit welke waarden jij jouw business runt maar deze ook tastbaar maakt in je bedrijf.

N
BONUS 1: Vind Jouw Missie!

Met deze module ontdek je jouw purpose. Wat is de belangrijkste reden dat jouw bedrijf bestaat? Als je dit helder hebt, geeft dit jou focus en trek je de juiste klanten aan. Inclusief werkboek, video en playlist.

N
BONUS 2: Van Papier naar Praktijk

In deze module kun jij praktisch aan de slag met het doorvoeren van jouw identiteit in de praktijk. Waarmee mag jij nu aan de slag zodat je wie je bent ook echt laat zien?

Jouw investering

Nu: 47,-

HOI

Ik ben Justine van der Velden, marketingcoach voor ondernemers.

Ik geloof in marketing zonder maskers, en help ondernemers aan meer klanten door het in de markt zetten van een authentiek en onderscheidend merk waarmee ze mensen in het hart raken.

Ik leer hen hoe zij met authentieke marketing dichtbij zichzelf kunnen blijven zodat zij vol overtuiging en vertrouwen naar buiten kunnen treden met een boodschap die klopt en een strategie die meer klanten oplevert.

Mijn methode waarmee je jouw authentieke karakter koppelt aan de identiteit van jouw bedrijf voor meer authentieke marketing en klanten is uniek.

Ik ben opgegroeid met het analyseren van mensen op basis van uiterlijke kenmerken en heb deze kennis gekoppeld aan mijn jarenlange ervaring op het gebied van brand building, positioneren en merkidentiteit.

Als je wie jij bent zichtbaar maakt in jouw bedrijf wordt je onweerstaanbaar voor klanten en blijf je altijd dichtbij jezelf. Het maakt marketing en het runnen van jouw business zoveel leuker en makkelijker.

Dankzij Justine van der Velden weten we wie we zijn en wat ons verhaal is. Justine brengt heel veel creativiteit op een hele enthousiasmerende manier. We zijn sterker geworden in marketing. En ik had nooit gedacht dat ik het zo leuk zou vinden.”

Marieke Verburg

Eigenaar, Offiss

Justine helpt me zo goed zelf te voelen, weten en snappen waar ik voor sta en wat ik kom brengen. Omdat ik mijn merkkarakter nu ken en ook echt ben. Ik weet nu waar ik mezelf en mijn keuzes op mag afstemmen. En dat is zo een goed gevoel. Ik kan echt enorm dicht bij mezelf blijven en voel mijn kracht stromen.

Daisy Da Veiga

Spiritueel teacher, auteur en spreker

Super hoe Justine je natuurlijk karakter verbindt met je merkkarakter. Als zelfstandige ligt dit voor mij heel dicht bij elkaar. Mijn merkkarakter past nu helemaal bij wie ik ben. Heel verhelderend en fijn!

Annemarie Federer

Kinderkamer coach, Duurzame Kinderkamerstylist

Ik heb nu helder waar ik voor sta en wat ik te bieden heb, los van mijn aanbod en kan nu beter een eenduidig beeld naar buiten geven.

Ik weet wat ik te brengen heb. En dat ik daarin echt anders ben. Een statement maak. Dat maakt me echt blij en zekerder. En ik kan veel beter voelen waar ik ja en nee tegen te zeggen heb.”

Chantal van Tuin

Eigenaar, Chantal van Tuin Massages

Meld je aan voor meer onderscheidend vermogen!

Je bent er bijna!

Waar wil je hem ontvangen?

Opt-in mails

You have Successfully Subscribed!

Jouw marketingstrategie centraal

Wat leuk dat je een gratis Marketing Moment in wilt plannen.

Vul hieronder je gegevens in en je ontvangt per mail de link om een afspraak in te plannen.

Tot snel!

Gelukt! Check je mail en plan onze afspraak in. Ik kijk ernaar uit!

Je bent er bijna!

Waar wil je het stappenplan ontvangen?

Opt-in mails

You have Successfully Subscribed!

Je bent er bijna!

Schrijf je hieronder in voor de wachtlijst zodat je er als eerste bij kunt zijn.

Opt-in mails

You have Successfully Subscribed!

Je bent er bijna!

Waar wil je hem ontvangen?

Opt-in mails

You have Successfully Subscribed!