MARKETING MOMENTS

Werken aan jouw marketingstrategie

Vanuit heldere doelstellingen

Met een stok achter de deur

Inclusief kennis, tools en persoonlijke hulp.

LET’S DO THIS TOGETHER!

Je bent ondernemer en wilt een marketingstrategie die past bij wie jij bent en wat jij te brengen hebt. Werken vanuit jouw kern, zodat het authentiek is, gebaseerd op jouw kracht en jouw unieke verhaal.

Je wilt meer zichtbaarheid, een website die klopt en leidt tot klanten, social media inzetten zonder dat het nep voelt en op een manier die past bij jou omzet maken.

Je wilt jouw klanten een mooie experience geven door al jouw uitingen heen. Op zo’n manier dat ze jou nog beter leren kennen, voelen: hier zit ik goed, zodat ze klant worden en blijven.

Je merkt dat je jouw marketingactiviteiten regelmatig voor je uitschuift. Het als een soort sluitpost ziet. Voor als je tijd over hebt.

Wat je doet doe je half en je weet er eigenlijk net niet genoeg van om er echt mee aan de slag te gaan. Je wilt dolgraag dat jouw marketing:

 • makkelijk gaat
 • effect heeft
 • klanten oplevert
 • past bij wie jij bent
 • authentiek is
 • leuk is in plaats van gedoe

Maar in je eentje draai je een beetje in rondjes en frustreert het meer dan dat het je energie geeft.

Dat kan anders!

JIJ ZET ECHT 

STAPPEN

MET MARKETING

“Justine is heel praktisch ingesteld waardoor ze opdrachten geeft waar je ook daadwerkelijk wat aan hebt als ondernemer. Ze zorgt ervoor dat je concreet aan de slag gaat. Ze geeft puur oprecht feedback op een liefdevolle ondersteunende manier.”

Edith Zomerdijk / Zomerdijk Ergotherapie

HOI

Ik ben Justine van der Velden, marketingcoach voor ondernemers.

Ik geloof in marketing zonder maskers.

In jouw ware verhaal vertellen. Overal waar je verschijnt.

Maar hoe doe je dat? Hoe vertaal je jouw verhaal in alles wat je doet. Op zo’n manier dat klanten jou herkennen, met je willen werken, bij je willen horen?

Hoe word je beter zichtbaar?
Hoe vergroot je jouw naamsbekendheid?
Hoe zorg je voor meer conversie en klanten?

Welke stappen moet je zetten? En in welke volgorde?

Laten we het samen doen!

Ik weet weet wat je moet doen als je het zelf wilt doen. Waar je op moet letten als je taken uitbesteedt. Ik laat jou kansen zien, mogelijkheden, bedenk met jou je strategie en help je stap voor stap met de realisatie ervan. Zodat jij jouw doelen kan gaan halen. 

 

 

CHECK OP REGELMATIGE BASIS IN BIJ DE

MARKETING MOMENTS

“Justine kan snel tot de kern komen met duidelijke vragen en is hands-on. Daarnaast heeft ze zelf ook veel ervaring met (online) ondernemen en kan vanuit haar kennis en ervaring goed inzicht geven in mogelijke kosten en technische tools (software, social media, gadgets). 

Anke van Eck / Homecoachclub

DE MARKETING MOMENTS 

WAT KUN JE VERWACHTEN?

Werken vanuit heldere doelen

We starten met een game change sessie. Waar wil jij naartoe? Wat wil je bereiken en wat is daarvoor nodig als het gaat om marketing en zichtbaarheid? We maken gebruik van een handig format waarin jij jouw doelstellingen en strategie kunt vormgeven. Ik brainstorm met je mee, vul aan zodat we kansen en mogelijkheden creëren voor jouw bedrijf. Ik deel al mijn marketingkennis, inzichten, tips en tools met jou. We kijken wat haalbaar is in welke tijd en zetten de lijnen uit voor jouw marketingplan van aanpak.

Elke 3 weken een live 1 op 1 Marketing Moment

Het gaat gebeuren! Jij gaat stappen zetten met marketing. Op basis van de planning geeft jij aan waar je extra hulp bij nodig hebt of samen aan wilt werken. Waar wil je specifiek mee aan de slag gaan? Zo benutten we onze tijd optimaal. Ik neem je bij de hand en vertel je alles wat je wilt weten. Geef je de stappen, laat zien hoe het moet of doe het samen met jou. Ik geef je tips, tools, inzichten, inspiratie zodat je aan de slag kunt. Sommige issues pakken we direct aan. Zo ben jij snel geholpen. We maken tot slot een checklist waar jij na onze call weer mee aan de slag kunt.

Aan de slag met jouw marketingactiviteiten

Na elke sessie ga jij aan de slag met jouw actieplan en contentplanning. Je hebt voldoende bagage, kennis en tips meegekregen om aan de slag te gaan. Je weet welke stappen je moet zetten. Ook als je niet alles zelf wilt doen, weet je wat je moet doen om een ander goed te briefen, waar je op moet letten zodat je iemands werk goed kan beoordelen. Na drie weken, spreken wij elkaar weer en zetten we een volgende stap.

INCLUSIEF

N

Game Plan waarin jouw marketingdoelstelling en -strategie op 1 A4 zichtbaar is.

Persoonlijk word ik niet zo blij van plannen met heel veel tekst en bijzaken. Daarom werk ik graag met een plan op 1 A4. Zowel jouw kwalitatieve merkdoelstelling als je kwantitatieve doelstellingen kun je hierop kwijt. Je bepaalt met welke strategie je deze doelstellingen gaat behalen en hoe je jouw succes meetbaar maakt. 

N

Actieplan

In een actieplan plan jij in wanneer je aan welke doelen gaat werken. Je splitst alle activeiten uit en hangt er een deadline aan. Zo weet jij precies wat je te doen staat de komende weken.

N

Handige contentplanning

Met de contentplanning krijg je overzicht in wat je wanneer en waar gaat communiceren. Het zorgt voor een regelmatige en afwisselende stroom aan communicatie op de door jouw gewenste kanalen. Zo blijf je klanten inspireren en aantrekken.

BONUS BIJ HALF JAAR TRAJECT

N

60 contentideeën.

Wat moet ik posten, schrijven, laten zien? Aan de hand van de 7 Needs of Content laat ik je zien welke content jou kunt delen. Je krijgt in totaal 60 ideeën cadeau!

N

Online Marketingacademie met how to video's

Op basis van jouw wensen ontwikkel ik elke week een nieuwe how to video in de online marketingomgeving.

VOOR WIE?

Dit programma is voor ondernemers die vanuit een plan en strategie praktisch aan de slag willen met marketing. Die hun verhaal willen vertalen in alles wat ze doen. Op een authentieke wijze klanten willen aantrekken.

 

Past het programma bij jou?

 • je wilt nu echt aan de slag met jouw marketing en communicatie
 • je wilt meer zichtbaarheid en verkopen
 • je merkt dat je onvoldoende discipline hebt om structureel met marketing aan de slag te gaan
 • je weet niet wat je moet doen om marketing voor jou te laten werken
 • je wilt meer leren over alle facetten van marketing. Van een optimale website tot social media, online advertising en e-mailmarketing.
 • Ook als je het werk (deels) aan een VA uitbesteedt, wil jij werken vanuit een strategie en weten waar je op moet letten zodat je het resultaat van hem of haar goed kunt beoordelen.
 • je wilt je klanten een goede customer experience geven als ze met jou en jouw bedrijf in aanraking komen maar weet niet hoe je dit aanpakt.
 • Je wilt graag meer bekendheid, meer mensen op jouw website, meer conversie en sales en wilt weten welke stappen je daarvoor moet zetten.

ONDERDELEN

programma

R

We starten met een Game Change plan

We starten met het bepalen van jouw kwalitatieve en kwantitatieve doelstellingen. Per doelstelling kiezen we een strategie en maken we helder hoe we succes meten. Vervolgens gaan we aan de slag met de planning. Wat ga je wanneer doen? 

R

1 op 1 Marketing Moments

Ik geloof dat je verder komt als je echt contact hebt met elkaar. In direct hulp bieden, samen werken, inspireren, vragen en doorvragen. Daarom plannen we elke 3 weken een 1 op 1 call in van 60 tot 90 minuten.  Je kunt tijdens dit moment al jouw marketingvragen stellen. We kunnen een nieuwe strategie uittekenen, maar ook de techniek induiken of praktisch kijken naar een uiting die jij ontwikkeld hebt. Jij bepaalt waar jij hulp bij nodig hebt en ik stuur bij en help je verder.

R

Planning

Je werkt met heldere planning zodat je precies weet wat je de komende weken te doen staat.

R

Reflectieschrift

In jouw reflectieschrift kijk jij elke 3 weken terug naar jouw marketingactiviteiten. Wat heb je bereikt, wat ging goed, waar liep je tegenaan? En waar wil je de komende weken aan gaan werken?

R

Full Focus

Minimaal 48 uur voor ons Marketing Moment geef jij aan waarmee je aan de slag wilt tijdens de sessie. Zo verliezen we geen tijd en kunnen we goed voorbereid werken aan jouw marketingdoelen.

R

Toegang tot mijn agenda

Je kunt jouw Marketing Moments direct in mijn agenda plannen. 

R

Online how to video's

Elke week een nieuwe how to video over een onderwerp dat jij kiest. Alles wat nodig is voor jou om stappen te zetten.

“Door het stellen van gerichte vragen, krijgt Justine ontzettend snel de kern naar boven die ze omzet naar een marketingstrategie die past bij wie ik ben. Bij Justine kan en mag ik mezelf blijven en maakt zij de vertaalslag.”

Miranda Meiners / Hypnomaster - Therapeut

JOUW INVESTERING

VEELGESTELDE VRAGEN

Wanneer start het programma?

Het is een individueel programma dus je kunt direct starten. 

Hoe lang duurt het programma?

Je kunt kiezen uit een 3 maanden (13 weken) of 6 maanden traject. Als je na de gekozen periodedoor wilt met de Marketing Moments, dan boek je eenvoudig een nieuwe reeks!

Is dit programma geschikt voor alle ondernemers (online en offline)?

Het maakt voor dit programma niet uit in welke branche je werkzaam bent en of je een fysiek product verkoopt of met name diensten levert. 

Is dit een online traject?

We spreken elkaar online via Zoom. Daarnaast vind je de bijbehorende documenten en trainingen in mijn online academy. Dus het is online maar we hebben persoonlijk contact. Je doet het dus niet alleen!

Kan ik het programma in mijn eigen tempo volgen?

De frequentie van elke 3 weken een afspraak is bewust. Op die manier blijf jij werken aan je doelen. Want alleen als je aan doelen werkt, kun je ze halen.

Hoe weet ik of het de investering waard is?

Geld uitgeven is altijd spannend. Bedenk je dat je investeert in jouw ontwikkeling en in de groei van jouw bedrijf en merk. Als je twijfelt kun je jezelf altijd de vragen stellen?

Wat kost het me?

Wat levert het op?

Wat kost het me als ik niet deelneem?

Je bent er bijna!

Waar wil je hem ontvangen?

Opt-in mails

You have Successfully Subscribed!

Jouw marketingstrategie centraal

Wat leuk dat je een gratis Marketing Moment in wilt plannen.

Vul hieronder je gegevens in en je ontvangt per mail de link om een afspraak in te plannen.

Tot snel!

Gelukt! Check je mail en plan onze afspraak in. Ik kijk ernaar uit!

Je bent er bijna!

Waar wil je hem ontvangen?

Opt-in mails

You have Successfully Subscribed!