ONTDEK EN VERZILVER

JOUW GOUD

Voor ondernemers die met hart en ziel werken aan hun bedrijf maar dit niet altijd terugzien in hun cijfers

Jij doet alles voor je bedrijf.

Werkt hard, bent goed in je vak en je voelt dat er zoveel meer in jou en je bedrijf zit dan er nu uitkomt.

Je weet dat wat jij te bieden hebt, mensen echt verder helpt.

Dat het super waardevol is.

En je wilt zo graag dat alles gaat stromen.

Dat alles klopt en je meer vanuit jouw eigen flow en energie kunt gaan ondernemen.

Je wilt creëren zonder dat je business alle kanten op gaat.

Je wilt vrijheid en focus en zoekt eenvoud in je bedrijf.

Je wilt jouw goud en dat wat jou uniek maakt helder maken zodat jij zichtbaar wordt met een puur verhaal en je zonder te pushen en hard te roepen nieuwe klanten aantrekt.

Herken je dit?

N

Toen jij begon met ondernemen begon je gewoon. Je had een idee, bedacht een naam, liet een logo ontwerpen en maakte (eventueel) een mooie website waarop mensen kunnen lezen wat je doet.

N

Je doet alles voor jouw klant en soms is de balans tussen wat je levert en wat je ervoor vraagt niet helemaal okay.

N

Je doet aan marketing maar het voelt nog niet echt eigen en je mist focus en een plan

N

Ook al ben je al even bezig, je blijft je afvragen: wat maakt mij nou echt anders dan de rest en hoe laat ik dit zien?

N

Als mensen vragen wat je doet, blijft je verhaal wat onsamenhangend en algemeen

HET KAN GELUKKIG ANDERS

De reden dat het in jouw bedrijf nog niet zo stroomt als je zou willen, is waarschijnlijk omdat je super enthousiast bent begonnen, maar in je enthousiasme de eerste stap hebt overgeslagen.

Je begon met rennen en vergat de essentie.

Het fundament waarop je jouw business en marketing bouwt.

De basis die eenvoud brengt en waar jouw goud kraakhelder is. 

De basis die ontstaat vanuit jouw natuurlijke kracht en waarmee jij met zoveel meer gemak klanten aantrekt.

Als jij wilt, kun jij vanuit een compleet andere energie gaan ondernemen.

Met meer plezier, echt impact maken omdat wat je doet en vertelt volledig afgestemd is op wie jij bent, omdat jouw hele aanpak en marketing past bij jouw zone of genius.

Als jij intuned op jouw ware verhaal en ontdekt wat jouw goud is, kun je dit met veel meer logica en eenvoud vertalen in jouw business.

Dan ga je ondernemen vanuit flow.

Dan ontstaat er ruimte en loop je een pad vol vertrouwen waar je bruist van energie en gouden ideeën.

Als jij gaat ondernemen vanuit de essentie wordt jouw verhaal krachtig en puur.

Alles voelt logischer, makkelijker, lichter.

Je maakt impact. En komt veel krachtiger aan bij jouw toekomstige klanten.

Zij voelen jouw energie, zien jouw goud, horen jouw boodschap, worden geraakt en weten: ik ga naar jou!

VERZILVER JOUW GOUD

PERSOONLIJK POSITIONERINGS- EN MARKETINGTRAJECT WAAR JIJ EN JOUW GOUD CENTRAAL STAAN

In september 2021 start een nieuwe ronde van het positioneringstraject Verzilver Jouw Goud.

We hebben een supertof en transformerend programma. Daarnaast is elk traject uniek. Omdat ik afstem op iedere individu in de groep en – indien waardevol – nieuwe inhoud toevoeg.

Dit jaar kijken we ook welke marketingstrategie past bij wie jij bent. Wat jouw klant nodig heeft om ja te zeggen. Dit kan voor iedereen anders zijn. Want marketing en business is nooit een one size fits all.

DIT STAAT OP DE PLANNING:

Op zoek naar de kern

Om jouw verhaal scherp te krijgen, moet je inzoomen. In contact komen met waar je voor gaat en staat. Daar heb je een spiegel voor nodig. Een andere blik. Daarom ben ik er. Om jou de juiste vragen te stellen. Om te luisteren naar wat je zegt en te horen wat je niet zegt.

Ik zoom in op jou. Maak verbinding en leg verbinding. Ik scheid jouw bullshit van jouw beauty en voel het als we de kern raken.

In verbinding met jouw klant

Je gaat in gesprek met jouw klant. Want een ander kijkt anders en ziet vaak meer. Heeft een scherp beeld op jouw ware kracht. Scherper dan jijzelf.

Ik geef jou de tools en de juiste vragen waardoor jij echt een verbinding maakt met jouw klant en ontdekt waar de kern van jouw kracht ligt.

Wie ben jij?

Herkenning en vertrouwen zijn essentieel als je verbinding wilt maken met mensen. En verschillende mensen voelen zich aangetrokken tot verschillende karakters. Wie ben jij? Wat zijn jouw waarden? Hoe laat jij dit zien? Hoe blijf jij trouw aan jezelf. En dus betrouwbaar voor de ander? Je ontdekt wie je bent als ondernemer en wat dit betekent voor jouw marketing en de manier waarop je jouw bedrijf leidt.

Hoe anders ben jij?

Je leert jezelf nog beter kennen door naar de ander te kijken. En dan vooral naar diegenen die ongeveer hetzelfde doen als jij. Wat zeggen zij? Waar gaan zij over? Waar staan zij voor? Ik leer jou hoe je jezelf nog beter kunt onderscheiden door op de juiste manier naar een ander te kijken. Niet om hem of haar na te doen, maar juist door beter te kiezen. 

Jouw positionering

In jouw positionering ligt jouw unieke boodschap en verhaal verborgen. Het scherp krijgen van jouw positionering is daarom een super belangrijke fase in het leggen van jouw marketing fundament. Hierin ligt die zee van kracht. Dit is de ziel achter het masker. Hierin leg jij vast wat die kern is, jouw belofte, jouw goud.

Een boodschap die raakt

Je gaat aan de slag met jouw verhaal. Jouw kernboodschap. Jouw manifest. Ik leer je waar je op moet letten. Geef je inspiratie en handvatten en schaaf bij. Zoek woorden die passen bij wie jij bent. Die vertellen wat jij wilt zeggen. Zodat je daarmee raakt. Jezelf en anderen. En klaar bent om er vol voor te gaan staan.

Een onweerstaanbaar aanbod

Wat heeft jouw klant nodig om verder te komen? Welk aanbod sluit naadloos aan op wie jij bent, wat jij kunt en op jouw klant? Wat is er nodig voor jouw klant om volmondig ja te zetten tegen jouw aanbod. We maken dit tijdens een live dag op een mega bijzondere en super easy manier zichtbaar voor jou. Je ziet en voelt direct wat er nodig is om jouw product moeiteloos te verkopen.

Een persoonlijke marketingstrategie

Je weet nu wat jouw klant nodig heeft om ja te zeggen. Met elkaar buigen we dit om naar een marketingstrategie die past bij jou en jouw klant. In de live Marketing Masterclasses leer jij alles wat je moet weten zodat je (of jouw team) praktisch aan de slag kunt voor meer omzet en klanten.

ERVARINGEN:

Ingrid Schaap

“Justine is heel scherp in meedenken en door je verhaal heen prikken.”

ANNE TETTEROO

“Justine zet echt heel goed haar intuitieve gave in. Ze heeft zich echt afgestemd op mij. Op wie ik ben en waar ik voor ga en sta. En dat klopte ook.”

DAISY DA VEIGA

“Ik kan nu zo vanuit vertrouwen een aanbod doen, waardoor de klant volmondig ja zegt.”

ANNEMARIE FEDERER

“Mijn blik, mijn kijk, mijn aanpak. Ik durf veel meer mezelf te zijn. Daarin zit een enorme shift. In de persoonlijke groei ook. De resultaten die tijdens het traject ontstaan zijn, waren direct al zoveel krachtiger.”

“Ik geloof in Marketing zonder Maskers.

In intunen op jou. Want daar ligt het ware verhaal en het grote verschil.”

Justine van der Velden

Hoi! Ik ben Justine van der Velden, ondernemerscoach en marketingstrateeg.

Ik geloof in Marketing zonder Maskers en weet dat als jij eenmaal ziet welk goud jij in handen hebt, je vanuit jouw volste potentie en een volledig nieuwe energie gaat ondernemen.

Ik help ondernemers met het zien en ontdekken van hun goud en deze te verzilveren in een verhaal, merk, concept en strategie waarmee ze die klanten aantrekken waar ze megablij van worden.

Ik ben er voor jou. Voor elke Golden Girl of Boy. Want ik zie wat jij niet ziet: Jij hebt goud in handen.

Ik ben een marketingstrateeg met een passie voor jouw persoonlijke karakter en een enorme drive om jouw goud te ontdekken en om te zetten in een helder verhaal. 

Ik weet hoe je met jouw Gouden formule een business bouwt die past bij jou en jouw doelen.

Toch is dat niet mijn grootste Goud. Dat is mijn intuitie. Mijn vermogen om voorbij jouw masker te kijken. Af te stemmen en in te tunen. Want jouw goud, dat is er al. We moeten er alleen een lichtje op schijnen, zodat jij het ook gaat zien, geloven, voelen en weten. Want zodra je dat doet, gaat het leven en kun je het gaan vastleggen, laten zien en met gemak verzilveren.

“Mijn Manifest mijn krachtigste tool! Het geeft me richting en ik voel meer zelfliefde! Als ik mijn manifest lees, voel ik me helemaal warm worden want wat erin staat is iets waar ik zó in geloof! Dat geeft me vertrouwen om door te gaan met hetgeen ik doe.

Ik heb al een aantal keer zinnen uit mijn verhaal gebruikt tijdens mijn introductie bij mensen. Ik kan nu veel krachtiger en scherp mijn eigen positionering in een gesprek neerzetten. Ik vertrouw er echt op dat wat ik doe echt waardevol is en ik hoef mezelf echt niet meer te undersellen.”

Eva Offermans / Invigorate Coaching

“Ik heb zoveel geleerd. 

Ik heb ontdekt dat ik een goed zelfbeeld heb. Met mijn manifesto heb ik nu een verhaal over mezelf en wat ik te bieden heb dat helemaal past. Ik weet wat mijn missie inhoudt. Dit geeft heel veel energie en nieuwe ideeën.”

Bianca Praag / Helende Stappen

VOOR WIE?

Dit programma past bij jou als je:

  • ambitieus bent en snapt dat ondernemen betekent dat je bold moves mag maken. Ook in het stretchen van jezelf.
  • toe bent aan verandering. Voelt dat de manier waarop jij je business leidt en je aanbod in de markt zet, dichter bij jezelf mag komen te liggen
  • je met meer gemak wilt onderscheiden van de rest en volledig authentiek zichtbaar wilt zijn
  • voelt dat je in je eentje kleine stapjes zet, maar toe bent aan sprongen vooruit
  • tijd en geld investeren ziet als een investering in de groei van jou en je business (wat het dan instantly wordt)
  • met meer gemak klanten wilt aantrekken op een manier die passen bij jou en jouw business
  • focus en eenvoud wilt zonder dat dit ten koste gaat van jouw creativiteit
  • gelooft in de meerwaarde van een groepstraject en mee wilt liften op de energie van mensen zoals jij
  • een spiegel voorgehouden wilt krijgen
  • voelt dat jij aan het roer staat van je bedrijf en dus ook zelf stappen moet ondernemen om vooruit te komen

ONDERDELEN

programma

R

Online Marketing School

In de Online Marketing School neem ik je stap voor stap mee in de transformatie van jou en je bedrijf met video’s, kennis, inzichten en opdrachten.

R

Spiegelgesprek

Tijdens het spiegelgesprek van 1,5 uur gaan we 1 op 1 de diepte in, op zoek naar jouw kern en kracht. Ik stem volledig af op jou en hoor wat je zegt en vooral ook wat je niet zegt. Ik kijk voorbij jouw masker en leg zo de kern bloot voor jouw grote goud.

R

Live 2-daagse: Karakteranalyse & merkidentiteit

Super transforming tweedaagse waarin jij een persoonlijke karakteranalyse krijgt. Je krijgt inzicht in wie je van nature bent. Welk waarden en kracht in jouw genen zitten en hoe je dit uitvergroot en vertaalt in jouw bedrijf en merk. Wat dit betekent voor het gedrag van jouw merk, de tone of voice en de kleuren. Zodat jouw volledige présence, persoonlijk en van jouw merk naadloos aansluit op wie je bent en wat je jouw klant belooft.

Incl. het boek Welk kleur-/karaktertype ben jij?

R

Maandelijkse Live Q&A

We ontmoeten elkaar elke maand live online en hebben direct contact. Alles waar jij tegenaan loopt kun je inbrengen en pakken we aan. En ik houd je accountable voor je acties. Zo kom jij verder.

R

1 op 1 Positioneringssessie

In deze 1 op 1 sessie zoomen we in op jouw positionering zodat alle ingrediënten voor jouw kernboodschap helder zijn en we kunnen gaan werken aan een verhaal met een gouden randje.

R

Jouw manifesto op papier

Je gaat aan de slag en legt de basis voor jouw manifest. Ik kijk mee en schaaf bij. Vind de woorden die op het puntje van jouw tong liggen. Redigeer jouw kernboodschap zodat jouw essentie krachtig en helder op papier staat. Met woorden die passen bij jou, vertellen wat je te zeggen hebt en mensen raken in de kern. Het manifest vangt jouw goud in woorden.

R

Jouw manifestatie

Tijdens de tweede live 2-daagse ga jij letterlijk staan voor jouw verhaal. En draagt jouw manifest voor. Een ware manifestatie. Anderen reageren en geven je waardevolle feedback waarmee je verhaal nog scherper wordt en je deze vol vertrouwen naar buiten gaat brengen.

R

Een onweerstaanbaar aanbod

Wat heeft jouw klant echt nodig? Hoe maak je waar wat je zegt met het aanbod dat jij biedt? Onze expertbrein maakt het ons soms onnodig lastig. We denken te ingewikkeld waardoor we focussen op de inhoud van ons aanbod i.p.v. op de klant. Op dag 2 van de 2e live tweedaage gaan we op een unieke manier jouw aanbod en klant tegenover elkaar zetten zodat jij weet wat nodig is om jouw klant op eenvoudige wijze volmondig ja te laten zeggen. Je hoeft hier niet bij na te denken. Je ziet het voor je gebeuren. De pure waarheid.

R

Jouw persoonlijke marketingstrategie

We tekenen jouw persoonlijke marketingstrategie uit. Zodat je precies weet wat jij kunt doen om jouw goud te verzilveren.

R

4 live online Marketing Masterclasses

Tijdens deze live online Masterclasses duiken we in de praktische vertaling van jouw strategie zodat jij precies weet wat je moet doen om jouw marketingstrategie tot leven te brengen. Alles wat nodig is voor een groei in omzet en klanten.

R

De uplifting energie van een groep ondernemers

Stappen zetten met ondernemers zoals jij, is van onschatbare waarde. Want werken aan je business betekent verandering. In jezelf en in wat je gaat brengen. Het helpt je enorm als je dit met elkaar doet. Als je elkaar kunt aanmoedigen, herkennen en inspireren zodat je geen gewone stappen zet maar samen met sprongen vooruit gaat.

VEELGESTELDE VRAGEN

Wanneer start het programma?

Het programma start op 20 september 2021.

Wil je eerst samen in gesprek om te ontdekken of dit programma aansluit op waar jij behoefte aan hebt? Boek een gratis strategiegesprek in, dan ontdekken we het samen. Klik hier om het gesprek te plannen.

Hoe lang duurt het programma?

Het programma duurt 6 maanden.

Na de afronding van het programma heb jij nog een maand toegang tot de online marketingschool (de online academie) 

 

Kan ik het programma in mijn eigen tempo volgen?

Elke week ontvang jij een nieuwe opdracht om mee aan de slag te gaan. Voor sommige opdrachten nemen we iets langer de tijd.

In principe bepaal jij het tempo, maar ik raad je aan om elke week voldoende tijd in te ruimen zodat je bij blijft. De data voor de live Q&A’s en de gezamenlijke meetings en live dagen staan vast. Je ontvangt deze aan het begin van het traject, zodat je deze in je agenda kunt plannen. Onze 1 op 1 gesprekken plan jij zelf in mijn agenda in. Na 6 maanden ronden we het programma officieel af. Je houdt dan nog een maand toegang tot de lessen in de online academie. 

Is dit programma geschikt voor alle ondernemers (online en offline)?

Het maakt voor dit programma niet uit in welke branche je werkzaam bent en of je een fysiek product verkoopt of met name diensten levert. Wat wel belangrijk is, is dat je jouw business runt vanuit een missie. Dat je met passie doet wat je doet.

Ik ben net gestart als ondernemer. Is dit programma dan geschikt voor mij?

Veel ervaren ondernemers geven aan: “Had ik dit maar eerder gedaan en geweten. Dan had ik meer focus gehad en een betere strategie.”

Vaak starten ondernemers gewoon en komen ze er in de loop van de tijd achter dat ze geen stevig fundament hebben onder hun marketing. Juist om dit vanaf de start helder te hebben, geeft dit programma je de richting en focus die je zoekt.

Als je nog helemaal geen klanten hebt gehad, is dit programma minder geschikt.

Ik ben al langer ondernemer. Is dit programma geschikt voor mij?

Het programma is het meest geschikt voor ondernemers die al een business hebben.

Toen je startte als ondernemer ben je waarschijnlijk gewoon begonnen. Je dacht niet altijd direct na over jouw fundament. Marketing is een vak apart dus welke strategie het beste bij jouw paste: je had niet echt een helder idee.

Soms niet eens over wat je exact ging doen. Of over wat echt anders was aan jou en je aanpak. Je ging gewoon. En dat werkte een tijdje goed.

Er komt een moment dat je merkt dat je impact groter kan zijn dan deze nu is. Dat je niet de groei maakt die je voor ogen hebt. Je positionering is niet scherp en je boodschap versnipperd. Je zoekt focus, meer richting, een helder verhaal en een strategie jou laat groeien. Dat is wat je hier vindt. 

Is dit een online programma?

Het programma bestaat uit zowel online lessen, 1 op 1 coaching, groepscoaching, supertoffe live 2 daagsen, Marketing Masterclasses en een community. Jij en ik gaan met elkaar echt de diepte in en leren elkaar goed kennen. Alleen dan kunnen we komen tot jouw kern. 

Moet ik heel technisch zijn om de online lessen te kunnen volgen?

Je krijgt toegang tot de online academie en daar wijst alles zich voor zich. Je vindt er filmpjes, werkboeken en uitleg. En als je er niet uitkomt (wat ik echt niet verwacht) dan weet je me te vinden!

Hoe weet ik of het de investering waard is?

Geld uitgeven is altijd spannend. Bedenk je dat je investeert in jouw ontwikkeling en in de groei van jouw bedrijf. En dat het gros van de ondernemers die succesvol zijn, dit zijn geworden omdat ze een investering deden die hen minstens de zenuwen gaf of buikpijn bezorgde. Vaak omdat ze het heel graag wilden, maar het bedrag niet altijd zomaar op de plank hadden liggen. Ze wisten echter ook: als ik niet investeer, blijft die plank sowieso leeg. 

Ook ik heb inmiddels 10.000en euro’s in business coaching geïnvesteerd. En tijdens de trajecten verdiende ik het altijd terug.

Ook tijdens dit traject kijken we hoe jij jouw investering zo snel mogelijk terug kan verdienen. Ik weet zeker dat dit lukt. 

Twijfel je nog? Je kunt jezelf altijd de volgende vragen stellen:

1: Wat kost het me?

2: Wat levert het op?

3: Wat kost het me als ik niet deelneem?

4: Hoe kan ik mijn investering zo snel mogelijk terugverdienen?

Wat is de investering?

Jouw investering voor dit 6-maandentraject is 5997,- (dit kan ook in termijnen).

Dat is niet niks. I know.

Ik weet ook wat voor mega transformatie en inzichten jij gaat krijgen. Ik wil alles geven om jou verder te brengen. De meest te gekke live 2-daagsen neerzetten die jou wegblazen en vol energie, inzichten en plannen verder op pad sturen. Ik heb een visie op hoe ik mijn trajecten leid. Daar investeer ik in en ga ik vol voor. Want hoe groter de investering, hoe groter het committent en hoe geweldiger het resultaat. 

Dit is het moment!

Je bent er bijna!

Waar wil je hem ontvangen?

Opt-in mails

You have Successfully Subscribed!

Jouw marketingstrategie centraal

Wat leuk dat je een gratis Marketing Moment in wilt plannen.

Vul hieronder je gegevens in en je ontvangt per mail de link om een afspraak in te plannen.

Tot snel!

Gelukt! Check je mail en plan onze afspraak in. Ik kijk ernaar uit!

Je bent er bijna!

Waar wil je het stappenplan ontvangen?

Opt-in mails

You have Successfully Subscribed!

Je bent er bijna!

Schrijf je hieronder in voor de wachtlijst zodat je er als eerste bij kunt zijn.

Opt-in mails

You have Successfully Subscribed!