LEVEL UP!

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

Business Jaartraject voor Interimmers, Freelancers en ZZP-ers.

BEN JIJ KLAAR OM NEXT LEVEL TE GAAN ONDERNEMEN?

N

Je wilt groeien in je business. Alleen nog maar klanten waar je blij van wordt. Prijzen vragen die passen bij de waarde die je levert en het resultaat dat jouw klant bereikt. Voluit gaan. Waar begin je?

N

Je wilt ondernemen op jouw voorwaarden. Geen opdrachtgevers meer die de lijn uitzetten. Jouw bedrijf, jouw visie. En daar vol voor gaan.

N

Je wilt shiften van 'werken voor de klant' naar een eigen concept  ontwikkelen waarmee jij echt het verschil gaat maken.

N

Je wilt je eigen missie formuleren en jouw visie verspreiden en je niet inhouden in het delen van wat jij werkelijk vindt. 

N

Je wilt gezien worden. Helder maken waar jij in uitblinkt. 

N

Je wilt jouw waarde gaan verkopen en in plaats van je uren. Hoe pak je dit aan?

STOP MET HET VERKOPEN VAN JE TIJD

START MET HET VERMARKTEN VAN JE WAARDE

Nadat ik de transformatie maakte van Interimmen en Freelancen (waarbij ik mijn prijs baseerde op de uren die ik werkte) naar écht ondernemen zijn zowel ik, mijn business als mijn omzet gigantisch gegroeid.

Het heeft mijn leven, als ondernemer en als mens volledig veranderd. Meer vervulling, meer impact, meer visie, meer ambitie en veel meer voldoening.

De rust is terug, het vertrouwen gegroeid en het plezier in het ondernemen unstoppable.

Met het Level Up! Business jaartraject help ik Interimmers, Freelancers en ZZP-ers om ook de regie op hun business terug te pakken en te gaan werken vanuit waarde in plaats van uren.

Ik leer jou next level ondernemen zodat jij vanuit een onderscheidende visie en positionering een te gek businessconcept ontwikkelt waarmee je business groeit, jij met meer vervulling onderneemt, je klanten betere resultaten halen en jij betaald worden voor wat dát waard is.

Want de manier waarop mijn business nu groeit. Dat gun ik jou ook!

ONTDEK EN VERZILVER JOUW GOUD

Deel jouw visie, ga staan voor jouw waarde en creëer een onweerstaanbaar personal brand, een niet te missen merkbelofte, een uniek businessconcept en ontwikkel een persoonlijke marketing- en salesstrategie zodat je opvalt in jouw markt, vol overtuiging jouw plek claimt, impact maakt en klanten helpt voor een prijs die daarbij past.

JAARTRAJECT VOOR INTERIMMERS, FREELANCERS EN ZZP-ERS DIE TOE ZIJN AAN NEXT LEVEL ONDERNEMEN

De essentie komt naar boven

Ontdek de essentie waar het in jouw business en aanpak om draait.

Jouw unieke kracht wordt super helder

Je ontdekt jouw ware en unieke kracht. En gaat hier iets spannends voor doen. Lekker stretchen dus. Maar ik weet zeker: je wordt hier zó blij van!

Je ontwikkelt een uniek personal brand

Je krijgt inzicht in jouw natuurlijke karaktertype, dat genetisch bepaald is en af te lezen is aan jouw uiterlijk. Hiermee ontwikkel jij een uniek personal brand en een authentieke brand personality want dat is waar klanten op aan gaan.

Jij bent anders dan iedereen om je heen!

Ik leer jou hoe je jezelf nog beter kunt onderscheiden door op de juiste manier naar een ander te kijken. Niet om hem of haar na te doen, maar juist door beter te kiezen.

Persoonlijke brand guide

Je gaat superscherp positioneren en we gaan door tot alles klopt zodat jij een brand guide hebt waar jij keer op keer op terug kunt vallen: een super waardevol baken waarin de essentie van jouw merk is vastgelegd.

Jouw Merkmanifest

Het meest waardevolle stukje tekst in jouw business. Dat is jouw Merkmanifest.

Als jouw klanten dit lezen, is verdere uitleg overbodig. Dan weten, voelen en snappen ze direct waarom jij voor hen het ‘go to brand’ bent voor hen.

Een uniek businessconcept

Hoe ontwikkel je een uniek businessconcept waar mensen voor in de rij staan?

We gaan jouw unieke concept ontwerpen.

Een persoonlijke marketingstrategie

Wat is er in jouw marketing voor nodig om jouw klant volmondig ja te laten zetten tegen jouw aanbod. We maken dit op een mega bijzondere en super easy manier zichtbaar. Je ziet en voelt direct wat er nodig is om jouw product moeiteloos te verkopen.

Super sales skills

Essentieel onderdeel van ondernemen: super sales skills ontwikkelen. Ik ga jou leren hoe je jouw klant in een gesprek begeleidt naar die: ja, ik wil!

ERVARINGEN:

Ingrid Schaap

“Justine is heel scherp in meedenken en door je verhaal heen prikken.”

ANNE TETTEROO

“Justine zet echt heel goed haar intuitieve gave in. Ze heeft zich echt afgestemd op mij. Op wie ik ben en waar ik voor ga en sta. En dat klopte ook.”

DAISY DA VEIGA

“Ik kan nu zo vanuit vertrouwen een aanbod doen, waardoor de klant volmondig ja zegt.”

ANNEMARIE FEDERER

“Mijn blik, mijn kijk, mijn aanpak. Ik durf veel meer mezelf te zijn. Daarin zit een enorme shift. In de persoonlijke groei ook. De resultaten die tijdens het traject ontstaan zijn, waren direct al zoveel krachtiger.”

“Jouw unieke goud is er al.

Je moet er alleen een lichtje op schijnen

Justine van der Velden

WIE BEN IK

Hoi! Ik ben Justine, Ondernemer, Marketeer en Strateeg.

Toen ik in mei 2014 de Kamer van Koophandel uitliep, voelde ik me bevrijd!

Ik had 13 jaar in dienstverband gewerkt als markteteer en nu lag de weg naar mijn nieuwe leven als ondernemer open.

Al snel kwamen de eerste opdrachten. Veel interimopdrachten en andere projecten waarbij ik de prijs op de offerte altijd baseerde op de uren die ik werkte.

Niet handig, want ik werkte vaak snel.

Het gevolg was een volle agenda en een bankrekening die niet strookte met het werk dat ik verzette.

Tot 2019.

Ik wilde het anders.

Niet meer al mijn uren besteden aan het vermarkten en verkopen van de business van anderen. Maar mijn eigen merk bouwen en succesvol maken.

Het verdienmodel dat ik al jaren in mijn hoofd had, werkte ik uit.

Ik nam een business coach in de arm want ik was goed in het succesvol maken van andermans bedrijf, maar als het om je eigen business gaat, slaat je hoofd regelmatig op hol.

En er was veel werk te doen want tot dan toe, was ik zelf nul zichtbaar en was mijn eigen verhaal verre van scherp.

Fast Forward naar nu.

Inmiddels verkoop ik waardevolle trajecten voor prijzen die volledig losstaan van de uren die ik werk. Ik focus me uitsluitend op de transformatie bij mijn klanten en help ze veel beter dan ik in al die uren hiervoor ooit deed. Ik heb meer focus doordat ik een team om me heen heb en mijn huidige maandomzet staat gelijk aan een half jaar werken voorheen.

Als jouw businesscoach weet ik wat nodig is om verder te komen. Ik ben niet van de one size fits all en vind persoonlijk contact essentieel.

Ik stem ik me volledig af op jou. Ik breng je verder en denk met je mee. Ben jouw spiegel en stok achter de deur. Confronteer je en moedig je aan. Maar er is er uiteindelijk maar een die de stappen moet gaan zetten. En dat ben jijzelf.

Ben jij daar klaar voor?

“Mijn Manifest mijn krachtigste tool! Het geeft me richting en ik voel meer zelfliefde! Als ik mijn manifest lees, voel ik me helemaal warm worden want wat erin staat is iets waar ik zó in geloof! Dat geeft me vertrouwen om door te gaan met hetgeen ik doe.

Ik heb al een aantal keer zinnen uit mijn verhaal gebruikt tijdens mijn introductie bij mensen. Ik kan nu veel krachtiger en scherp mijn eigen positionering in een gesprek neerzetten. Ik vertrouw er echt op dat wat ik doe echt waardevol is en ik hoef mezelf echt niet meer te undersellen.”

Eva Offermans / Invigorate Coaching

“Ik heb zoveel geleerd. 

Ik heb ontdekt dat ik een goed zelfbeeld heb. Met mijn manifesto heb ik nu een verhaal over mezelf en wat ik te bieden heb dat helemaal past. Ik weet wat mijn missie inhoudt. Dit geeft heel veel energie en nieuwe ideeën.”

Bianca Praag / Helende Stappen

Is mijn traject jouw volgende stap? We ontdekken het samen.

VOOR WIE?

Dit programma past bij jou als je:

 • Interimmer, Freelancer of ZZP-er bent
 • een ander businessmodel wilt dan uurtje factuurtje
 • ambitieus bent en snapt dat ondernemen betekent dat je bold moves mag maken. Ook in het stretchen van jezelf.
 • voelt dat je stagneert omdat je meer in dan aan je business werkt.
 • voelt dat je in je eentje stapjes zet, maar sneller vooruit wilt
 • bereid bent geld te investeren in jouw persoonlijke en business groei 
 • met meer gemak wilt ondernemen (wat niet betekent dat je niets hoeft te doen)
 • focus en eenvoud wilt zonder dat dit ten koste gaat van jouw creativiteit
 • gelooft in de meerwaarde van een groepstraject en mee wilt liften op de energie van andere ondernemers 
 • een spiegel voorgehouden wilt krijgen
 • snapt dat jij aan het roer staat van je bedrijf en dus ook zelf stappen moet ondernemen om vooruit te komen
 • Het fijn vindt om een stok achter de deur te hebben zodat je ook de stappen zet die nodig zijn voor jouw next level business.
 • jij de eigenaar bent van jouw bedrijf. Je kan een team hebben, maar ik wil jou! 

ONDERDELEN

programma

R

Spiegelgesprek

In dit gesprek gaan we 1 op 1 de diepte in, op zoek naar jouw kern en kracht. Ik stem volledig af op jou en hoor wat je zegt en vooral ook wat je niet zegt. Ik kijk voorbij jouw masker en leg zo de kern bloot voor jouw grote goud.

R

Live 2-daagse: Karakteranalyse & merkidentiteit

Super transforming tweedaagse waarin jij een persoonlijke karakteranalyse krijgt. Je krijgt inzicht in wie je van nature bent. Welk waarden en kracht zitten in jouw genen en hoe vergroot je dit uit in jouw bedrijf en merk.

Wat betekent dit voor het gedrag van jouw merk, de tone of voice en de kleuren? We zorgen dat jouw volledige présence, persoonlijk en van jouw merk naadloos aansluit op wie je bent en wat jij wilt neerzetten.

Incl. het boek Welk kleur-/karaktertype ben jij?

R

1 op 1 Positioneringssessie

In deze 1 op 1 sessie zoomen we in op jouw positionering zodat alle ingrediënten voor jouw kernboodschap en brand guide helder zijn en we kunnen gaan werken aan een merkmanifest van goud.

R

Jouw manifesto op papier

Je gaat aan de slag en legt de basis voor jouw manifest. Ik kijk mee en schaaf bij. Vind de woorden die op het puntje van jouw tong liggen. Redigeer jouw kernboodschap zodat jouw essentie krachtig en helder op papier staat. Met woorden die passen bij jou, vertellen wat je te zeggen hebt en mensen raken in de kern. Het manifest vangt jouw goud in woorden.

R

Live 2-daagse dag 1: Jouw manifestatie

Tijdens dag 1 van de tweede live 2-daagse ga jij letterlijk staan voor jouw verhaal. Een ware manifestatie. Anderen reageren en geven je waardevolle feedback waarmee je verhaal nog scherper wordt en je deze vol vertrouwen naar buiten gaat brengen.

R

Live 2-daagse dag 2: Een onweerstaanbaar aanbod

Wat heeft jouw klant echt nodig? Hoe maak je waar wat je zegt met het aanbod dat jij biedt? Onze expertbrein maakt het ons soms onnodig lastig. We denken te ingewikkeld waardoor we focussen op de inhoud van ons aanbod i.p.v. op de klant. Op dag 2 van de 2e live tweedaage gaan we op een unieke manier jouw aanbod en klant tegenover elkaar zetten zodat jij weet wat nodig is om jouw klant op eenvoudige wijze volmondig ja te laten zeggen. Je hoeft hier niet bij na te denken. Je ziet het voor je gebeuren. De pure waarheid.

R

Jouw persoonlijke marketingstrategie

We tekenen jouw persoonlijke marketingstrategie uit. Zodat je precies weet wat jij kunt doen om jouw unieke goud te verzilveren.

R

3 live online Marketing Masterclasses

Tijdens deze live online Masterclasses duiken we in de praktische vertaling van jouw strategie zodat jij precies weet wat je moet doen om jouw marketingstrategie tot leven te brengen. Alles wat nodig is voor een groei in omzet en klanten.

R

Super Sales Dag

Livedag waarin we jouw salesskills gaan trainen. Na deze dag gaat jouw conversie zeker omhoog!

R

Live Q&A

We ontmoeten elkaar elke maand live online en hebben direct contact. Alles waar jij tegenaan loopt kun je inbrengen en pakken we aan. En ik houd je accountable voor je acties. Zo kom jij verder.

R

Online Marketing School

In de Online Marketing School neem ik je stap voor stap mee in de transformatie van jou en je bedrijf met video’s, kennis, inzichten en opdrachten.

R

De uplifting energie van een groep ondernemers

Stappen zetten met ondernemers zoals jij, is van onschatbare waarde. Want werken aan je business betekent verandering. In jezelf en in wat je gaat brengen. Het helpt je enorm als je dit met elkaar doet. Als je elkaar kunt aanmoedigen, herkennen en inspireren zodat je geen gewone stappen zet maar samen met sprongen vooruit gaat.

Ben jij toe aan Next Level ondernemen?

VEELGESTELDE VRAGEN

Is dit programma geschikt voor alle ondernemers (online en offline)?

Het maakt voor dit programma niet uit in welke branche je werkzaam bent. Het is specifiek ontwikkeld voor Interimmers, Freelancers en ZZP-ers. 

Dit betekent dat je diensten verleent. Als je alleen producten verkoopt, of een webshop met producten hebt, is dit traject minder geschikt. 

Ik ben nu interimmer. Is dit wat voor mij?

Het programma is super geschikt voor interimmers die af willen van uurtje factuurtje en met een eigen missie en uniek concept echt willen gaan ondernemen. Ja dus! 

Hoe lang duurt het programma?

We gaan een jaar met elkaar aan de slag en geloof mij: dat jaar heb je nodig. Ik zeg altijd: heb respect voor de tijd. Dit programma is geen quick fix met tips en tools. Het is een ware transformatie van jou als ondernemer. 

Ik ben net gestart als ondernemer. Is dit programma dan geschikt voor mij?

Je hoeft geen jaren ervaring te hebben maar wel gestart zijn als ondernemer. Als je direct uit een baan komt en nog geen klanten hebt, is dit programma minder geschikt.

Ik ben al langer ondernemer. Is dit programma geschikt voor mij?

Het programma is ontwikkeld voor Interimmers, ,Freelancers en ZZP-ers. Als jij onder deze noemer valt en meer impact wil maken, af wilt van het verkopen van je uren of een business concept zoekt waar je sneller mee groeit of beter wilt leren dit te vermarkten en verkopen. Dan zit je hier goed.

Is dit een online programma?

Nee, dit is geen online programma.

We hebben veel persoonlijk contact. Met elkaar en met andere ondernemers in het traject. Je staat niet alleen, doet het niet alleen. Maar je pakt wel zelf de verantwoordelijk voor de groei van jouw bedrijf en voor jou als ondernemer.

Het programma bestaat uit zowel online lessen, 1 op 1 coaching, groepscoaching, supertoffe live 2 daagsen, Marketing Masterclasses en een community. 

Moet ik heel technisch zijn om de online lessen te kunnen volgen?

Zeker niet. Als je je inlogcode en wachtwoord goed bewaart en weet hoe je muis werkt, dan komt het goed en zit je zo in mijn online academie: De Marketingschool.

Alles wijst zich daar voor zich. Je vindt er filmpjes, werkboeken en uitleg. En als je er niet uitkomt (wat ik echt niet verwacht) dan weet je me te vinden!

Hoe weet ik of het de investering waard is?

Investeren en geld uitgeven is en blijft spannend.

Bedenk je dat het gros van de ondernemers die succesvol zijn, dit zijn geworden omdat ze een investering deden die hen minstens de zenuwen gaf of buikpijn bezorgde.

Vaak omdat ze het heel graag wilden, maar het bedrag niet altijd zomaar op de plank hadden liggen. Ze wisten echter ook: als ik niet investeer, blijft die plank sowieso leeg.

Ook ik heb inmiddels 10.000en euro’s in business coaching geïnvesteerd. En tijdens de trajecten verdiende ik het altijd terug.

Ook tijdens het traject kijken we hoe jij jouw investering zo snel mogelijk terug kan verdienen. Want als jij tekort voelt, ga je anders ondernemen en dat komt het resultaat niet ten goede.

Twijfel je nog? Je kunt jezelf altijd de volgende vragen stellen:

1: Wat kost het me?

2: Wat levert het op?

3: Wat kost het me als ik niet deelneem?

4: Hoe kan ik mijn investering zo snel mogelijk terugverdienen?

Je kunt je twijfels ook altijd aan me voorleggen in een call.

Wat is de investering?

Jouw investering voor dit 12-maandentraject is 12.500,-.

Dat is niet niks. I know.

Ik weet ook wat voor mega transformatie  jij gaat maken. Ik wil alles geven om jou verder te brengen. De meest te gekke live 2-daagsen neerzetten die jou wegblazen en vol energie, inzichten en plannen verder op pad sturen. Ik heb een visie op hoe ik mijn trajecten leid. Daar investeer ik in en ga ik vol voor. Want hoe groter de investering, hoe groter het committent en hoe geweldiger het resultaat.

Kan ik het programma in mijn eigen tempo volgen?

Regelmatig ontvang jij nieuwe opdrachten om mee aan de slag te gaan.

In principe bepaal jij het tempo, maar ik raad je aan om wekelijks tijd in te ruimen zodat je bij blijft.

De data voor de live Q&A’s en de gezamenlijke meetings en live dagen staan vast.

Je ontvangt deze aan het begin van het traject, zodat je deze in je agenda kunt plannen.

Onze 1 op 1 gesprekken plan jij zelf in mijn agenda in.

Dit is het moment!

Je bent er bijna!

Waar wil je hem ontvangen?

Opt-in mails

You have Successfully Subscribed!

Jouw marketingstrategie centraal

Wat leuk dat je een gratis Marketing Moment in wilt plannen.

Vul hieronder je gegevens in en je ontvangt per mail de link om een afspraak in te plannen.

Tot snel!

Gelukt! Check je mail en plan onze afspraak in. Ik kijk ernaar uit!

Je bent er bijna!

Waar wil je het stappenplan ontvangen?

Opt-in mails

You have Successfully Subscribed!

Je bent er bijna!

Schrijf je hieronder in voor de wachtlijst zodat je er als eerste bij kunt zijn.

Opt-in mails

You have Successfully Subscribed!

Je bent er bijna!

Waar wil je hem ontvangen?

Opt-in mails

You have Successfully Subscribed!