VERZILVER JOUW GOUD

High Level Marketing Jaartraject

Voor coaches, consultants en adviseurs die megagoed zijn in hun vak maar dit onvoldoende laten zien.

Herken je dit?

N

Toen jij begon met ondernemen begon je gewoon. Je had een idee, bedacht een naam, liet een logo ontwerpen en maakte (eventueel) een mooie website waarop mensen kunnen lezen wat je doet.

N

Je bent supergoed in je vak, maar vindt het lastig om dit op de juiste manier naar buiten te brengen.

N

Mensen die met je werken zien hoe goed je bent. Maar de rest weet dit niet.

N

Je bent heel erg klantgericht en past je aanbod en prijs regelmatig aan aan de wensen van de klant waardoor je niet 1 verhaal hebt dat vertelt waarom mensen bij jou moeten zijn.

N

Je wilt meer aan marketing doen maar weet niet waar te beginnen

N

Ook al ben je al even bezig, je blijft je afvragen: wat maakt mij nou echt anders dan de rest en hoe laat ik dit zien?

HET KAN GELUKKIG ANDERS

De meest voorkomende reden dat een business nog niet stroomt zoals je wilt, is dat je super enthousiast bent begonnen, maar in je enthousiasme de eerste stap hebt overgeslagen.

Je begon met rennen en vergat de essentie: hét fundament waarop je jouw business en marketing bouwt.

De basis die eenvoud brengt en waarin jouw goud onmiskenbaar helder wordt.

Als jij wilt, kun jij op een veel makkelijkere manier mega impact maken. Niet alleen in je business maar ook in je marketing en zichtbaarheid zodat je business makkelijker groeit.

Ontdek jouw persoonlijke goudmijn, zet deze in het licht en ontwikkel met gemak je personal brand en een uniek concept waarmee je als vanzelf meer klanten aantrekt.

Als jij wilt, kun je klanten sneller en makkelijker aan je binden.

Alles voelt logischer, makkelijker, lichter.

Klanten voelen jouw energie, zien jouw goud, horen jouw boodschap, worden geraakt en weten: bij jou moet ik zijn!

ONTDEK EN VERZILVER JOUW PERSOONLIJKE GOUDMJN

Tap in op jouw persoonlijke goudmijn en creëer een onweerstaanbaar personal brand, een niet te missen merkbelofte, een uniek concept en een persoonlijke marketingstrategie zodat je opvalt in jouw markt, vol overtuiging jouw plek claimt en impact maakt.

DE UNIEKE VERZILVER JOUW GOUD METHODE

Een high level ondernemersreis waarin jij jouw goud gaat finetunen en zichtbaar maken. Jij gaat als ambitieuze coach, consultant of adviseur je plek in de markt claimen en maakt meer impact met een uniek personal brand, een heldere kernboodschap, een onweerstaanbaar concept en een persoonlijke marketingstrategie.

De essentie komt naar boven

Ontdek de essentie waar het in jouw business en aanpak om draait.

Jouw unieke kracht wordt super helder

Je ontdekt jouw ware en unieke kracht. En gaat hier iets spannends voor doen. Lekker stretchen dus. Maar ik weet zeker: je wordt hier zó blij van!

Je ontwikkelt een uniek personal brand

Je krijgt inzicht in jouw natuurlijke karaktertype, dat genetisch bepaald is en af te lezen is aan jouw uiterlijk. Hiermee ontwikkel jij een uniek personal brand en een authentieke brand personality want dat is waar klanten op aan gaan.

Jij bent anders dan iedereen om je heen!

Ik leer jou hoe je jezelf nog beter kunt onderscheiden door op de juiste manier naar een ander te kijken. Niet om hem of haar na te doen, maar juist door beter te kiezen.

Persoonlijke brand guide

Je gaat superscherp positioneren en we gaan door tot alles klopt zodat jij een brand guide hebt waar jij keer op keer op terug kunt vallen: een super waardevol baken waarin de essentie van jouw merk is vastgelegd.

Jouw Merkmanifest

Het meest waardevolle stukje tekst in jouw business. Dat is jouw Merkmanifest.

Als jouw klanten dit lezen, is verdere uitleg overbodig. Dan weten, voelen en snappen ze direct waarom jij voor hen het ‘go to brand’ bent voor hen.

Een uniek concept

Hoe ontwikkel je een uniek concept waar mensen voor in de rij staan?

We gaan jouw unieke concept ontwerpen.

Een persoonlijke marketingstrategie

Wat is er nodig voor jouw klant om volmondig ja te zetten tegen jouw aanbod. We maken dit op een mega bijzondere en super easy manier zichtbaar voor jou. Je ziet en voelt direct wat er nodig is om jouw product moeiteloos te verkopen.

ERVARINGEN:

Ingrid Schaap

“Justine is heel scherp in meedenken en door je verhaal heen prikken.”

ANNE TETTEROO

“Justine zet echt heel goed haar intuitieve gave in. Ze heeft zich echt afgestemd op mij. Op wie ik ben en waar ik voor ga en sta. En dat klopte ook.”

DAISY DA VEIGA

“Ik kan nu zo vanuit vertrouwen een aanbod doen, waardoor de klant volmondig ja zegt.”

ANNEMARIE FEDERER

“Mijn blik, mijn kijk, mijn aanpak. Ik durf veel meer mezelf te zijn. Daarin zit een enorme shift. In de persoonlijke groei ook. De resultaten die tijdens het traject ontstaan zijn, waren direct al zoveel krachtiger.”

“Jouw unieke goud is er al.

Je moet er alleen een lichtje op schijnen

Justine van der Velden

Hoi! Ik ben Justine van der Velden, ondernemerscoach en marketingstrateeg met een passie voor woorden en jouw persoonlijke karakter.

Ik help coaches, consultants en adviseurs met het finetunen van hun goud zodat zij zich kunnen onderscheiden met een boodschap en belofte die de tong streelt, smaakt naar meer en klanten aantrekt die met jou willen werken.

Ik geloof in Marketing zonder Maskers en weet dat als jij jouw essentie raakt en eenmaal ziet welk goud jij in handen hebt, je vanuit jouw volste potentie en een volledig nieuwe energie impact gaat maken.

Ik ben er voor jou. Voor elke Golden Girl of Boy. Want ik zie wat jij niet ziet: jij hebt goud in handen.

Ik help jou met het zien en fijnslijpen van jouw goud, zodat jij het kan vertalen in een boodschap, belofte, concept en strategie. Kunt verzilveren in klanten waar jij megablij van wordt en zij van jou.

Toch is dat niet mijn grootste Goud. Dat is mijn intuitie. Mijn vermogen om voorbij jouw masker te kijken. Af te stemmen en in te tunen. Want jouw goud, dat is er al. We moeten er alleen een lichtje op schijnen, zodat jij het ook gaat zien, geloven, voelen en weten. Want zodra je dat doet, gaat het leven en kun je het gaan vastleggen, laten zien en met gemak verzilveren.

“Mijn Manifest mijn krachtigste tool! Het geeft me richting en ik voel meer zelfliefde! Als ik mijn manifest lees, voel ik me helemaal warm worden want wat erin staat is iets waar ik zó in geloof! Dat geeft me vertrouwen om door te gaan met hetgeen ik doe.

Ik heb al een aantal keer zinnen uit mijn verhaal gebruikt tijdens mijn introductie bij mensen. Ik kan nu veel krachtiger en scherp mijn eigen positionering in een gesprek neerzetten. Ik vertrouw er echt op dat wat ik doe echt waardevol is en ik hoef mezelf echt niet meer te undersellen.”

Eva Offermans / Invigorate Coaching

“Ik heb zoveel geleerd. 

Ik heb ontdekt dat ik een goed zelfbeeld heb. Met mijn manifesto heb ik nu een verhaal over mezelf en wat ik te bieden heb dat helemaal past. Ik weet wat mijn missie inhoudt. Dit geeft heel veel energie en nieuwe ideeën.”

Bianca Praag / Helende Stappen

Is mijn traject jouw volgende stap? We ontdekken het samen.

VOOR WIE?

Dit programma past bij jou als je:

 • een coach, consultant of adviseur bent en wilt leren hoe jij je beter onderscheidt in de markt
 • goed bent in je vak maar niet weet hoe je dit naar buiten brengt
 • ambitieus bent en snapt dat ondernemen betekent dat je bold moves mag maken. Ook in het stretchen van jezelf.
 • voelt dat je stagneert omdat je meer in dan aan je business werkt.
 • voelt dat je in je eentje stapjes zet, maar sneller vooruit wilt
 • bereid bent geld te investeren in jouw persoonlijke en business groei 
 • met meer gemak wilt ondernemen (wat niet betekent dat je niets hoeft te doen)
 • focus en eenvoud wilt zonder dat dit ten koste gaat van jouw creativiteit
 • gelooft in de meerwaarde van een groepstraject en mee wilt liften op de energie van andere ondernemers 
 • een spiegel voorgehouden wilt krijgen
 • snapt dat jij aan het roer staat van je bedrijf en dus ook zelf stappen moet ondernemen om vooruit te komen
 • jij de de eigenaar bent van jouw bedrijf. Je kan een team hebben, maar ik wil jou! 

ONDERDELEN

programma

R

Online Marketing School

In de Online Marketing School neem ik je stap voor stap mee in de transformatie van jou en je bedrijf met video’s, kennis, inzichten en opdrachten.

R

Spiegelgesprek

In dit gesprek gaan we 1 op 1 de diepte in, op zoek naar jouw kern en kracht. Ik stem volledig af op jou en hoor wat je zegt en vooral ook wat je niet zegt. Ik kijk voorbij jouw masker en leg zo de kern bloot voor jouw grote goud.

R

Live 2-daagse: Karakteranalyse & merkidentiteit

Super transforming tweedaagse waarin jij een persoonlijke karakteranalyse krijgt. Je krijgt inzicht in wie je van nature bent. Welk waarden en kracht zitten in jouw genen en hoe vergroot je dit uit in jouw bedrijf en merk.

Wat betekent dit voor het gedrag van jouw merk, de tone of voice en de kleuren? We zorgen dat jouw volledige présence, persoonlijk en van jouw merk naadloos aansluit op wie je bent en wat jij wilt neerzetten.

Incl. het boek Welk kleur-/karaktertype ben jij?

R

Maandelijkse Live Q&A

We ontmoeten elkaar elke maand live online en hebben direct contact. Alles waar jij tegenaan loopt kun je inbrengen en pakken we aan. En ik houd je accountable voor je acties. Zo kom jij verder.

R

1 op 1 Positioneringssessie

In deze 1 op 1 sessie zoomen we in op jouw positionering zodat alle ingrediënten voor jouw kernboodschap en brand guide helder zijn en we kunnen gaan werken aan een merkmanifest van goud.

R

Jouw manifesto op papier

Je gaat aan de slag en legt de basis voor jouw manifest. Ik kijk mee en schaaf bij. Vind de woorden die op het puntje van jouw tong liggen. Redigeer jouw kernboodschap zodat jouw essentie krachtig en helder op papier staat. Met woorden die passen bij jou, vertellen wat je te zeggen hebt en mensen raken in de kern. Het manifest vangt jouw goud in woorden.

R

Jouw manifestatie

Tijdens de tweede live 2-daagse ga jij letterlijk staan voor jouw verhaal. Een ware manifestatie. Anderen reageren en geven je waardevolle feedback waarmee je verhaal nog scherper wordt en je deze vol vertrouwen naar buiten gaat brengen.

R

Een onweerstaanbaar aanbod

Wat heeft jouw klant echt nodig? Hoe maak je waar wat je zegt met het aanbod dat jij biedt? Onze expertbrein maakt het ons soms onnodig lastig. We denken te ingewikkeld waardoor we focussen op de inhoud van ons aanbod i.p.v. op de klant. Op dag 2 van de 2e live tweedaage gaan we op een unieke manier jouw aanbod en klant tegenover elkaar zetten zodat jij weet wat nodig is om jouw klant op eenvoudige wijze volmondig ja te laten zeggen. Je hoeft hier niet bij na te denken. Je ziet het voor je gebeuren. De pure waarheid.

R

Jouw persoonlijke marketingstrategie

We tekenen jouw persoonlijke marketingstrategie uit. Zodat je precies weet wat jij kunt doen om jouw unieke goud te verzilveren.

R

4 live online Marketing Masterclasses

Tijdens deze live online Masterclasses duiken we in de praktische vertaling van jouw strategie zodat jij precies weet wat je moet doen om jouw marketingstrategie tot leven te brengen. Alles wat nodig is voor een groei in omzet en klanten.

R

De uplifting energie van een groep ondernemers

Stappen zetten met ondernemers zoals jij, is van onschatbare waarde. Want werken aan je business betekent verandering. In jezelf en in wat je gaat brengen. Het helpt je enorm als je dit met elkaar doet. Als je elkaar kunt aanmoedigen, herkennen en inspireren zodat je geen gewone stappen zet maar samen met sprongen vooruit gaat.

Is mijn traject jouw volgende stap? We ontdekken het samen.

VEELGESTELDE VRAGEN

Wanneer start het programma?

Je kunt direct instappen.

Wil je eerst samen in gesprek om te ontdekken of dit programma aansluit op waar jij behoefte aan hebt? Boek een gratis strategiegesprek in, dan ontdekken we het samen. Klik hier om het gesprek te plannen.

Is dit programma geschikt voor alle ondernemers (online en offline)?

Het maakt voor dit programma niet uit in welke branche je werkzaam bent.

Ik richt me op ondernemers die nu of in de toekomst een dienst verlenen. Dat kan dus ook een webshop zijn inclusief trainingen. 

Ik ben nu interimmer. Is dit wat voor mij?

Het programma is super geschikt voor interimmers die af willen van uurtje factuurtje en met een eigen missie en uniek concept echt willen gaan ondernemen. Ja dus! 

Hoe lang duurt het programma?

We gaan een vol jaar met elkaar aan de slag.

Ik ben net gestart als ondernemer. Is dit programma dan geschikt voor mij?

Veel ervaren ondernemers geven aan: “Had ik dit maar eerder gedaan en geweten. Dan had ik meer focus gehad en een betere strategie.”

Vaak starten ondernemers gewoon en komen ze er in de loop van de tijd achter dat ze geen stevig fundament hebben onder hun business. Juist om dit vanaf de start helder te hebben, geeft dit programma je de richting en focus die je zoekt.

Je moet wel al gestart zijn als ondernemer. Als je direct uit een baan komt en nog geen klanten hebt, is dit programma minder geschikt.

Ik ben al langer ondernemer. Is dit programma geschikt voor mij?

Het programma is het meest geschikt voor ondernemers die al een business hebben.

Toen je startte als ondernemer ben je waarschijnlijk gewoon begonnen. Je dacht niet altijd direct na over jouw fundament. Marketing is een vak apart dus welke strategie het beste bij jouw paste: je had niet echt een helder idee.

Soms niet eens over wat je exact ging doen. Of over wat echt anders was aan jou en je aanpak. Je ging gewoon. En dat werkte een tijdje goed.

Er komt een moment dat je merkt dat je impact groter kan zijn dan deze nu is. Dat je niet de groei maakt die je voor ogen hebt. Je positionering is niet scherp en je boodschap versnipperd. Je zoekt focus, meer richting, een helder verhaal en een strategie jou laat groeien. Dat is wat je hier vindt. 

Is dit een online programma?

Het programma bestaat uit zowel online lessen, 1 op 1 coaching, groepscoaching, supertoffe live 2 daagsen, Marketing Masterclasses en een community. Jij en ik gaan met elkaar echt de diepte in en leren elkaar goed kennen. Alleen dan kunnen we komen tot jouw kern.

Moet ik heel technisch zijn om de online lessen te kunnen volgen?

Zeker niet. Als je je inlogcode en wachtwoord goed bewaart en weet hoe je muis werkt, dan komt het goed en zit je zo in mijn online academie: De Marketingschool.

Alles wijst zich daar voor zich. Je vindt er filmpjes, werkboeken en uitleg. En als je er niet uitkomt (wat ik echt niet verwacht) dan weet je me te vinden!

Hoe weet ik of het de investering waard is?

Geld uitgeven is altijd spannend. Bedenk je dat je investeert in jouw ontwikkeling en in de groei van jouw bedrijf. En dat het gros van de ondernemers die succesvol zijn, dit zijn geworden omdat ze een investering deden die hen minstens de zenuwen gaf of buikpijn bezorgde. Vaak omdat ze het heel graag wilden, maar het bedrag niet altijd zomaar op de plank hadden liggen. Ze wisten echter ook: als ik niet investeer, blijft die plank sowieso leeg.

Ook ik heb inmiddels 10.000en euro’s in business coaching geïnvesteerd. En tijdens de trajecten verdiende ik het altijd terug.

Ook tijdens dit traject kijken we hoe jij jouw investering zo snel mogelijk terug kan verdienen. Ik weet zeker dat dit lukt.

Twijfel je nog? Je kunt jezelf altijd de volgende vragen stellen:

1: Wat kost het me?

2: Wat levert het op?

3: Wat kost het me als ik niet deelneem?

4: Hoe kan ik mijn investering zo snel mogelijk terugverdienen?

Je kunt je twijfels ook altijd aan me voorleggen in een call.

Wat is de investering?

Jouw investering voor dit 12-maandentraject is 7.500,- (dit kan ook in termijnen, je betaalt dan 700 eu per maand).

Dat is niet niks. I know.

Ik weet ook wat voor mega transformatie en inzichten jij gaat krijgen. Ik wil alles geven om jou verder te brengen. De meest te gekke live 2-daagsen neerzetten die jou wegblazen en vol energie, inzichten en plannen verder op pad sturen. Ik heb een visie op hoe ik mijn trajecten leid. Daar investeer ik in en ga ik vol voor. Want hoe groter de investering, hoe groter het committent en hoe geweldiger het resultaat.

Kan ik het programma in mijn eigen tempo volgen?

Regelmatig ontvang jij nieuwe opdrachten om mee aan de slag te gaan.

In principe bepaal jij het tempo, maar ik raad je aan om wekelijks tijd in te ruimen zodat je bij blijft.

De data voor de live Q&A’s en de gezamenlijke meetings en live dagen staan vast.

Je ontvangt deze aan het begin van het traject, zodat je deze in je agenda kunt plannen.

Onze 1 op 1 gesprekken plan jij zelf in mijn agenda in.

Dit is het moment!

Je bent er bijna!

Waar wil je hem ontvangen?

Opt-in mails

You have Successfully Subscribed!

Jouw marketingstrategie centraal

Wat leuk dat je een gratis Marketing Moment in wilt plannen.

Vul hieronder je gegevens in en je ontvangt per mail de link om een afspraak in te plannen.

Tot snel!

Gelukt! Check je mail en plan onze afspraak in. Ik kijk ernaar uit!

Je bent er bijna!

Waar wil je het stappenplan ontvangen?

Opt-in mails

You have Successfully Subscribed!

Je bent er bijna!

Schrijf je hieronder in voor de wachtlijst zodat je er als eerste bij kunt zijn.

Opt-in mails

You have Successfully Subscribed!

Je bent er bijna!

Waar wil je hem ontvangen?

Opt-in mails

You have Successfully Subscribed!