Yes! Stuur mij de gratis video checklist

 HET MARKETING FUNDAMENT

PODCAST #01 

Wat drijft videoproducent Isabelle van den Boomen om te doen wat zij doet?

Interview met videoproducent Isabelle van den Boomen

Wat drijft Isabelle van den Boomen om te doen wat zij doet als eigenaar van Isa Music & Media. Wat is het verhaal achter deze super energieke producent van videoproducties, documentaires, videoclips en tv programma’s? 

De aanleiding van de Marketing Fundament Podcast was praten over video. Maar toen bleek dat Isabelle de kern van waar zij over gaat zelf nog niet scherp had, veranderden we het plan.

Het werd een openhartig gesprek waarin Isabelle ontdekt wat zij haar klanten eigenlijk levert, naast de prachtige video’s die ze voor hen maakt.

Yes! Stuur mij de gratis video checklist

Sta jij op dat punt in je business dat je verder wilt?

The next step.

Welke stap helpt jou als ondernemer op dit moment verder? Tijdens dit Marketing Moment kijken we naar jouw marketingdoelstellingen en krijg je praktische handvatten en tips om mee aan de slag te gaan.

Na afloop van het gesprek heb je concrete actiepunten waar je direct mee aan de slag kunt.

"Na het gesprek met Justine over hoe marketing voor mij zou kunnen werken, stuiterde mijn hoofd nog lang na. Haar vragen zetten mij aan het denken, geven mij andere inzichten en heel veel (gecontroleerde) ruimte. Voor het eerst lijkt het erop dat ook ik (met een beetje hulp) focus kan hebben."

Lysette van Zijl de Groot

Trainer / Loopbaancoach

"Zo! Het gesprek met Justine kwam binnen. Wat legt zij de vinger op de juiste plek. Precies wat ik nodig heb om door te pakken. Ik ga zeker aan de slag met haar tips."

Mira Klein

VA / PA

"Voordat ik het gratis Marketing Moment had met Justine, dacht ik dat ik mijn missie en visie helder op papier had. Ik had al aardig wat stappen gemaakt maar kon toen Justine er om vroeg, mijn missie niet één op één overbrengen. Terwijl als ik het in mijn eigen woorden mocht uitleggen, ik beter kon vertellen waar ik nu echt gepassioneerd over was.

Justine heeft een bijzondere manier van luisteren. Ze luistert met alle intentie, ze luistert actief en verwerkt de informatie. Dan is het even stil en je ziet echt de radertjes bij haar draaien. Ik voelde: nu moet ik pen en papier pakken J Ze heeft in het doorvragen me echt verder geholpen om dieper in te gaan op mijn visie. Hoe ik denk dat het anders kan en hoe ik leraren en ouders kan helpen met mijn business. En nu ik een eerste zetje heb gekregen, wil ik meteen meer!

Daarom heb ik me aangemeld voor het positioneringstraject. Juist het sparren, het dieper ingaan op wat ik als ondernemer belangrijk vind maar niet altijd goed kan verwoorden. Daar uitgebreid tijd en aandacht aan besteden. Dat is voor mij een enorm cadeau aan mezelf. En Justine is voor mij de uitgelezen persoon om me hierbij te helpen!"

Ingrid Schaap

Directeur, Samen Beslissen in het onderwijs

Volg mij op: