KLANTEN OVER HET MARKETING TRAJECT

INGRID SCHAAP

“Justine is heel scherp in meedenken en door je verhaal heen prikken.”

DAISY DA VEIGA

“Ik kan nu zo vanuit vertrouwen een aanbod doen, waardoor de klant volmondig ja zegt.”

ANNE TETTEROO

“Justine zet echt heel goed haar intuitieve gave in. Ze heeft zich echt afgestemd op mij. Op wie ik ben en waar ik voor ga en sta. En dat klopte ook.”

ANNEMARIE FEDERER

“Mijn blik, mijn kijk, mijn aanpak. Ik durf veel meer mezelf te zijn. Daarin zit een enorme shift. In de persoonlijke groei ook. De resultaten die tijdens het traject ontstaan zijn, waren direct al zoveel krachtiger.”

September 2021 start een volgende ronde waarin ik een vernieuwde versie van het marketingtraject lanceer 🎉.

Een marketing- en businesstraject waarin je 6 maanden lang intensief door mij gecoacht wordt en met mij en ‘like-minded’ ondernemers aan de slag gaat met het scherp krijgen van je positionering en het uitzetten van de marketingstrategie die past bij jou en jouw klant 🔥.

Het doel: een superstrak verhaal dat jij en jouw klant in elke vezel voelt, een marketingstrategie die jou op het lijf geschreven is en kennis en kunde om precies die klanten aan te trekken waar jij megablij van wordt 🤑.

Het traject bestaat uit meerdere 1 op 1 coachingsessies, maandelijkse groepscoaching- & accountabilitysessies, 2 x een ultra transforming live 2-daagse, 4 live Marketing Masterclasses en een online leeromgeving met video’s, opdrachten, werkboeken en lessen.

Kan jij en jouw business wel een boost gebruiken? 

Een kopje koffie doen is gratis!

Plan een call in, dan ontdekken we of mijn traject jouw volgende stap is naar meer groei.

Je bent er bijna!

Waar wil je hem ontvangen?

Opt-in mails

You have Successfully Subscribed!

Jouw marketingstrategie centraal

Wat leuk dat je een gratis Marketing Moment in wilt plannen.

Vul hieronder je gegevens in en je ontvangt per mail de link om een afspraak in te plannen.

Tot snel!

Gelukt! Check je mail en plan onze afspraak in. Ik kijk ernaar uit!

Je bent er bijna!

Waar wil je hem ontvangen?

Opt-in mails

You have Successfully Subscribed!